HerNews.gr
DECORNEWS

Μικρές προσθήκες στη ντουλάπα σας που θα την μεταμορφώσουν στον «απόλυτο παράδεισο»

Οι ντουλάπες δεν έχουν τον καλύτερο αντιπρόσωπο. Συχνά καταλήγουν ως ξεχασμένοι χώροι και μπορούν γρήγορα να γίνουν ακατάστατες και ανοργάνωτες. Μπορούμε εύκολα να κρύψουμε αυτούς τους αντιαισθητικούς σωρούς από ρούχα πίσω από κλειστές πόρτες.

Από δωμάτιο-ντουλάπα έως μια ανεξάρτητη μονάδα μικρότερης κλίμακας, υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε για να ανυψώσετε την ντουλάπα σας. 

1. Φωτίστε τη ντουλάπα σας

Μια καλά φωτισμένη ντουλάπαΗ σημασία του φωτισμού στις ντουλάπες συχνά υποτιμάται, αλλά αυτοί είναι χώροι όπου προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα, επομένως ο φωτισμός εργασίας που έχει σχεδιαστεί για να κολακεύει είναι πολύ απαραίτητος.

Σκεφτείτε εσωτερικά φώτα ντουλάπας που φωτίζουν τα ράφια όταν ανοίγετε την πόρτα ή εξετάστε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσετε λωρίδες LED φωτισμού ή προβολείς μέσα στις ντουλάπες σε αυτόματους αισθητήρες, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε εύκολα να βλέπετε και να έχετε πρόσβαση στα ρούχα και τα υπάρχοντά σας, κάνοντας την καθημερινή σας ρουτίνα πιο αποτελεσματική.

Περισσότερο από μια απλή αισθητική πινελιά, ο φωτισμός είναι επίσης πάντα ευεργετικός για να σκεφτείτε τη θερμοκρασία χρώματος του φωτισμού στην ντουλάπα σας. Ντύνεστε για μια βραδινή περίσταση όπου η θερμοκρασία του χρώματος είναι πιθανό να είναι πιο ζεστή ή για μια εκδήλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπου ο φωτισμός είναι φυσικός και επομένως πιο δροσερός; Έχοντας τη δυνατότητα στον χώρο του ντυσίματος να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία φωτισμού που ταιριάζει, σας δίνει μια πιο αληθινή αίσθηση του πώς θα σας δουν.

2. Μην ξεχνάτε έναν καθρέφτη

Ξύλινη ντουλάπα με καθιστικό και σταθμό περιποίησηςΕίναι αυτονόητο ότι ο χώρος της ντουλάπας σας αφορά αποκλειστικά εσάς, επομένως ενισχύστε την περιοχή της ντουλάπας σας ως σταθμό περιποίησης διακοσμώντας με καθρέφτες.

Ρυθμίστε τον εαυτό σας για μια καλή μέρα  με έναν καθρέφτη σε μέγεθος από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Και πάλι, ο κολακευτικός φωτισμός είναι σημαντικός και ο φωτισμός από τις δύο πλευρές του καθρέφτη σας θα σας βοηθήσει να ρίξετε μια αισθητική λάμψη στο πρόσωπό σας.

3. Χρησιμοποιήστε έξυπνα αξεσουάρ αποθήκευσης

Μια ντουλάπα που έχει ομοιόμορφο υλικό και σκάλαΘέλετε η εντοιχισμένη αποθήκη, η γκαρνταρόμπα ή η μικρή ντουλάπα σας να είναι κομψή, ευκίνητη και εύχρηστη. Αν και μπορεί να μην έχετε σκεφτεί πολύ το υλικό, είναι μια σημαντική απόφαση που επηρεάζει άμεσα τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τα έπιπλα. Τα ανοιχτά ράφια είναι επίσης υπέροχα – μπορείτε να δείτε τι έχετε και ένα καλά διπλωμένο πουλόβερ ή παντελόνι δημιουργεί την αίσθηση μιας επίδειξης.

4. Εάν το επιτρέπει ο χώρος προσθέστε ένα καθιστικό Μια ντουλάπα με καθιστικό και φωτισμόΈνα καθιστικό ενισχύει την ιδέα ότι η ντουλάπα σας είναι περισσότερο προορισμός και όχι χώρος για να περιηγηθείτε βιαστικά όταν βιάζεστε να βγείτε από την πόρτα. Ίσως θελήσετε ακόμη και να γειώσετε τον χώρο του καθίσματος σας με ένα μικρό κυκλικό χαλί από κάτω.

5. Οργανώστε το χώρο έτσι ώστε όλα να αισθάνονται τέλειαΜια καλά οργανωμένη ντουλάπαΚάποια αποτελεσματική οργάνωση της ντουλάπας μπορεί να είναι όλες οι ανάγκες της ντουλάπας σας. Δοκιμάστε να αφαιρέσετε τα πάντα, συσκευάστε τα ρούχα σε υφασμάτινα κουτιά και προσθέστε κρεμάστρες για τα μεγαλύτερα, πιο ογκώδη ρούχα, όπως παλτό, κοστούμια και φορέματα. Αντισταθείτε στον πειρασμό να στριμώξετε υπερβολικά τη ντουλάπα σας καθώς αυτό θα οδηγήσει σε τσαλακωμένα ρούχα. 

4 πράγματα που οι μινιμαλιστές δεν έχουν ποτέ στην κρεβατοκάμαρά τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να μετατρέψετε την αυλή σας στο απόλυτο ησυχαστήριο

HerNews ka

Πως να καθαρίσετε σωστά έναν βραστήρα

HerNews ka

Πως να προστατέψετε τα φυτά εσωτερικού χώρου από την κεντρική θέρμανση

HerNews ka