HerNews.gr
Διεθνή

Kris Jenner: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της αδερφής της

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της αδερφής της Kris Jenner, Karen Houghton.

Η Karen Houghton «έφυγε» από τη ζωή τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου σε ηλικία 65 ετών. Αποτεφρώθηκε την επομένη του θανάτου της, στις 19 Μαρτίου, σύμφωνα με το TMZ.

Σύμφωνα με πιστοποιητικό θανάτου που έλαβε το μέσο, «έφυγε» από καρδιακή ανακοπή και ξαφνική καρδιακή αρρυθμία. Το πιστοποιητικό θανάτου ανέφερε επίσης ότι ο διαβήτης τύπου 2 ήταν μια δευτερεύουσα υποκείμενη αιτία. Αναφέρθηκε επίσης ότι η Houghton είχε διπολική διαταραχή.Η Κιμ Καρντάσιαν αποτίει φόρο τιμής στην αείμνηστη θεία ΚάρενΣτις 18 Μαρτίου, το τμήμα του σερίφη της κομητείας του Σαν Ντιέγκο έφτασε στο σπίτι της γύρω στη 1:30 μ.μ. μετά από κλήση στους πρώτους που ανταποκρίθηκαν. Στη συνέχεια χορήγησαν ιατρική βοήθεια, αλλά δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή. Η Houghton πέθανε στο σπίτι της στο San Marcos.

Η 68χρονη Kris Jenner μοιράστηκε ένα αφιέρωμα που δημοσιεύτηκε στο Instagram την επόμενη μέρα, ανακοινώνοντας ότι η αδερφή της πέθανε «απροσδόκητα».

Η Jenner μοιράστηκε ένα καρουζέλ εικόνων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου τους μαζί, που περιελάμβανε στιγμιότυπα από τις φωτογραφίες τους που ήταν μωρά και στιγμές από διάφορες οικογενειακές εκδηλώσεις.

«Πονάει η καρδιά μου για τη μαμά μου MJ και την ανιψιά μου Natalie και προσευχόμαστε ο Θεός να μας καθοδηγήσει όλους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», έγραψε η Jenner στη λεζάντα της ανάρτησης. «Η Karen ήταν όμορφη μέσα και έξω. Ήταν η πιο γλυκιά, η πιο ευγενική, η πιο ευαίσθητη και ευάλωτη και τόσο αστεία».

«Κρατά ένα τεράστιο μέρος της καρδιάς μου και λατρεύω κάθε ανάμνηση που έχουμε μαζί. Ο θάνατος της Karen είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή είναι τόσο σύντομη και πολύτιμη και ότι το αύριο δεν υπόσχεται ποτέ. Πρέπει να πούμε σε αυτούς που αγαπάμε πόσο πολύ τους αγαπάμε», κατέληξε εκείνη. «Σ’ αγαπώ όμορφη αδερφή μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

Δύο μέρες αργότερα, η δεύτερη μεγαλύτερη κόρη της Jenner, η Kim Kardashian, απέτισε φόρο τιμής στην αείμνηστη θεία της. 

Η Kim Kardashian μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες τους σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 21 Μαρτίου , γράφοντας: «🕊️Σ’ αγαπώ τόσο πολύ θεία Karen🕊️».

Όπως και της μητέρας της, έτσι και το καρουζέλ της Kardashian στο Instagram ξεκίνησε με μια παλαιότερη εικόνα της Houghton. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες περιελάμβαναν την Karen με διάφορα μέλη της οικογένειάς τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Αφού η Kim και η Kris Jenner μοιράστηκαν αφιερώματα, η Jenner μοιράστηκε μια ανάρτηση στην οποία ευχαρίστησε τους θαυμαστές που της έστειλαν «υπέροχα μηνύματα αγάπης» μετά τον θάνατο της Karen. 

«Γεια σε όλους. Πέρασε αρκετή εβδομάδα, αλλά ήθελα απλώς να σας ευχαριστήσω για όλα τα υπέροχα μηνύματα αγάπης προς τιμή και μνήμη της αδερφής μου Karen. Σας αγαπώ παιδιά», είπε η Jenner σε ένα από τα Stories της στο Instagram.

Kris Jenner: Είναι η πιο πλούσια Kardashian; Αυτή είναι η τεράστια περιουσία της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tabby Brown: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών το πρώην μοντέλο του Playboy

HerNews ka

Τζόνι Ντεπ: «Προτιμώ την ήσυχη ζωή στη Βρετανία από το Hollywood»

Her News

Πρίγκιπας Χάρι: Μιλά για πρώτη φορά για όλους & για όλα – «Αγαπώ την οικογένειά μου»

HerNews ka