HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νόνη Δούνια: «Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελα να βάλω νυφικό, ήμουν χορτασμένη λόγω δουλειάς»

Η Νόνη Δούνια βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης 16/4 στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Η παρουσιάστρια που θα είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγό της, για τα παιδιά της αλλά και για τη μη εκλογή της στις τελευταίες εκλογές.

«Έχω πολλά ελαττώματα. Είμαι ισχυρογνώμων, είμαι ένας άνθρωπος που δεν αλλάζω εύκολα τη γνώμη μου. Μου αρέσουν πολύ οι ελευθερίες και οι ανεξαρτησίες μου και δεν είναι εύκολο για έναν άντρα να το δεχτεί. Σε ένα ζευγάρι είναι ωραίο να σέβεται ο ένας τις ελευθερίες του άλλου. Όλος αυτός ο ψυχαναγκασμός του να ελέγχω τον άλλον, δεν μου αρέσει. Δεν σημαίνει ότι στην ελευθερία μου θα δείξω έλλειψη σεβασμού στον σύζυγό μου. Είναι ωραίο ο άνθρωπος που είστε μαζί να παραμένει ο ίδιος όπως τον γνώρισες. Αγαπάμε τον άνθρωπο με τον χαρακτήρα του, όπως είναι», δήλωσε αρχικά η Νόνη Δούνια.Για τα παιδιά της δήλωσε: «Με τον γιο μου ήταν λίγο κάπως τα πράγματα στην εφηβεία. Όλα ήταν απαξίωση, καμία επικοινωνία. Πέρασε κι αυτή η φάση και είμαστε μια χαρά. Η κόρη μας δεν νομίζω ότι πέρασε κάποια εφηβεία. Η εφηβεία των ανδρών είναι λίγο πιο ιδιαίτερη γιατί οι γυναίκες είναι πιο “ανεπτυγμένες”. Σε ένα σχολείο είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Για αυτό πιστεύω ότι τα αγόρια περνούν μια πιο δύσκολη εφηβεία. Για αυτό υπάρχει τώρα κι αυτή η απόδειξη του “είμαι μάγκας”».

Η σχέση με τον σύζυγό της

«Είμαι παντρεμένη από το 2004 αλλά σε σχέση είμαστε 22 χρόνια. Θέλει ο σύζυγός μου να κάνουμε ανανέωση γάμου αλλά εγώ δεν θέλω. Θέλει να κάνουμε ένα πάρτι όπως τους είχαμε καλέσει τότε, ζευγαρωμένους όπως ήταν τότε αλλά δεν γίνεται. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ γάμο. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελα να βάλω νυφικό. Αυτό γεννήθηκε γνωρίζοντας αυτόν τον άνθρωπο. Δεν είναι ότι ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο ή ήρθε η σωστή ηλικία. Ήμουν χορτασμένη με τα νυφικά λόγω δουλειάς. Στο μυαλό μου υπήρχε ότι θα ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά χωρίς να υπάρχει πίεση. Ο άντρας μου είναι άντρας. Μιλάει με τις πράξεις του και όχι με τα λόγια», αποκάλυψε η Νόνη Δούνια.

Αναφορικά με τις εκλογές εκμυστηρεύτηκε ότι: «Στεναχωρήθηκα για την μη εκλογή μου. Έχω αυξήσει το κοινό μου αλλά στεναχωρήθηκα για τους ανθρώπους που δεν ήταν δίπλα μου. Στις δύσκολες στιγμές μου υπήρχαν πάντα ξεκαθαρίσματα. Έχω κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα για το ποιοι είναι φίλοι σου και το ποιος σε νοιάζεται. Ήμουν πολύ συγκινημένη ευχάριστα γιατί αυτοί που ήταν δίπλα μου δεν ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν! Είχα πολύ κλάμα από στεναχώρια αλλά και πολύ κλάμα από χαρά».

«Κατεβαίνω για πρώτη φορά στις Ευρωεκλογές. Θα λείπω από το σπίτι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή αν βγω. Είναι μια εξαιρετική εξέλιξη για τον οποιονδήποτε, είναι αναβάθμιση. Μπορείς να προσφέρεις με τον τρόπο σου! Γενικότερα είμαι πάντα έτοιμη, είμαι ετοιμοπόλεμη. Δεν φοβάμαι να φάω τα μούτρα μου, να κάνω λάθη. Είμαι έτοιμη να δώσω τον αγώνα μου, ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει. Πάντα δίνω τον αγώνα μου, δεν εγκαταλείπω ποτέ», κατέληξε η Νόνη Δούνια.

Η Νόνη Δούνια μιλά στο HerNews: «Η οικογένειά μου είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου και βρίσκω πάντα χρόνο για τα παιδιά και το σύζυγό μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρατατούης: Ο γάλλος σεφ για μικρούς και μεγάλους απόψε στις 21:00 στον Alpha

Her News b

Σταμάτης Γαρδέλης: «Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν άρρωστος μαζί της»

HerNews ka

Τάκης Ζαχαράτος: «Τους εύχομαι τα καλύτερα, αλλά δεν τους θέλω στη ζωή μου»

Her News