HerNews.gr
Διεθνή

Adele: Παντρεύτηκε η απόλυτη Super Star;

Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί δηλώνει ότι θέλει να παντρευτεί τον αγαπημένο της Rich Paul. Ο λόγος για την Adele που είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και θέλει να ανέβει μαζί του τα σκαλιά της εκκλησία και ν’ αποκτήσουν πολλά παιδιά.

Μια φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η διάσημη τραγουδίστρια έκανε τους θαυμαστές της να οργιάζουν ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Η σταρ ανέβασε φωτογραφίες με το ΕΜΜΥ, που κέρδισε για την τηλεοπτική συναυλία της “Adele: One Night Only”, από το σαλόνι του σπιτιού της. Σε ένα από τα στιγμιότυπα, στο τραπεζάκι του σαλονιού της φαίνεται ένα εξατομικευμένο παιχνίδι με την ετικέτα “The Paul’s”. Mε τους ενθουσιασμένους θαυμαστές της να σχολιάζουν ότι η Adele παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στα κρυφά.

Το παιχνίδι, το οποίο φαίνεται να είναι ένα σετ από ντόμινο ή πλακάκια Rummikub. Όπου είχε καθαρά γραμμένο στο πλάι “The Paul’s”, με έναν από τους ακολούθους της να ρωτά ευθέως: “Είσαι παντρεμένη;” και οι υπόλοιποι να διαφωνούν λέγοντας πως αν ήταν παντρεμένη θα έγραφε “The Pauls” και όχι “The Paul’s”.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Ellen DeGeneres Show»: Αυλαία μετά από 19 χρόνια- «Όταν ξεκινήσαμε δεν επιτρεπόταν να πω τη λέξη γκέι»

Her News

Rihanna: Αποκαλύφθηκε επιτέλους το όνομα του γιού της με τον ASAP Rocky!

HerNews ka

Vogue: Μια γυναίκα 106 χρονών έγινε το γηραιότερο μοντέλο εξωφύλλου του περιοδικού!

HerNews ka