HerNews.gr
NEWS Social News

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Πατέρας στα 63 του

Ποιος δεν θυμάται τον αξιαγάπητο φούρναρη στο ξακουστό Κολοκοτρωνίτσι, με τη γυναίκα του την Κανέλα και την κόρη τους; Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο γνωστός ηθοποιός, γίνεται για πρώτη φορά πατέρας, στα 63 του. 

Συγκεκριμένα, η 20 χρόνια νεότερη σύζυγός του ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Την εξομολόγηση έκανε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, αφήνοντας έκπληκτους, κοινό και παρουσιαστές.

“Θα σας δώσω και μια είδηση. Σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι”, είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να μένουν άφωνοι και στη συνέχεια να δίνουν θερμές ευχές.

Ας δούμε λίγο καλύτερα ποια είναι η σύντροφός του

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι πέρασε καρκίνο, και αυτή η περιπέτεια τον έκανε πιο δυνατό ενώ είχε μιλήσει για τη σύζυγό του που θεωρεί δώρο Θεού.

“Η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου είναι κάποια στιγμή που την ξεπέρασα. Όταν ήταν να φύγω, αλλά δεν έφυγα από αυτόν τον τόπο. Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά. Ήταν στο παχύ έντερο με μετάσταση στον πνεύμονα. Γιατί να μην το πεις; Έχουν περάσει 8 χρόνια και είμαι μια χαρά. Το δώρο μου ήταν η Δέσποινα που μπήκε στη ζωή μου εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή και παρέμεινε κοντά μου.

“Με πάντρεψαν με έναν γάμο έκπληξη. Μου έστειλαν προσκλητήριο ότι σε 24 ώρες παντρεύομαι. Η γυναίκα μου. Κάλεσε 150 φίλους, γνωστούς συγγενείς και κάναμε ένα γάμο κάτω από την Ακρόπολη σε έναν υπέροχο χώρο. Ήταν ένας γάμος – έκπληξη. Είχε αιώνιους όρκους πίστης και αγάπης, δεν έχουν σημασία τα χαρτιά. Σημασία έχει να σκέφτεσαι τα πράγματα με τη λογική. Το θέμα δεν είναι να αγαπάς εσύ, το θέμα είναι να σε αγαπάνε οι άλλοι. Το να αγαπάς είναι λίγο, το να σε αγαπούν είναι πολύ. Είναι 20 χρόνια μικρότερη μου, αλλά υπάρχει μια τέτοια χημεία που δεν υπάρχει διαφορά”.

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ashley Graham: “Γεια σου νέα κοιλιά. Δείχνεις πολύ διαφορετική”

HerNewskl

Δέσποινα Βανδή: «Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική είναι πιο ουσιαστικός»

HerNews ka

Georgina Rodriguez: Η «αδιαφορία» της για τα γενέθλια του Christiano Ronaldo

HerNews ka