HerNews.gr
Εγκυμοσύνη

Γονιμότητα: Πως θα αυξήσετε τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος

Η γνώση του τρόπου αύξησης της πιθανότητα για την γονιμότητα, μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά εάν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος.

Από τη διατροφή έως την άσκηση, μέχρι την κατανόηση του κύκλου ωορρηξίας σας.. O οδηγός μας για τον τρόπο αύξησης της γονιμότητας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες από ειδικούς γονιμότητας και διατροφολόγους για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το μυαλό και το σώμα σας που χρειάζεστε για να συλλάβετε πιο εύκολα.

Μην ξεχνάτε ότι χρειάζονται δύο για να γεννηθεί ένα μωρό..Γι ‘αυτό έχουμε επίσης συμβουλές για την ενίσχυση της ανδρικής απόδοσης. Η γονιμότητα επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, ο τρόπος ζωής και η βιολογία.

Πώς να αυξήσετε τις πιθανότητες για να συλλάβετε

Μάθετε πότε έχετε ωορρηξία

Πολλές γυναίκες δεν έχουν ιδέα ποιος είναι ο κανονικός εμμηνορροϊκός κύκλος τους. Ειδικά μετά από χρόνια ρυθμισμένων περιόδων με αντισυλληπτικά χάπια. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση ότι οι γυναίκες έχουν έναν κύκλο 28 ημερών, μερικές έχουν έναν σύντομο (25 ημέρες) και άλλες έναν μεγαλύτερο (35 ημέρες). Ο κύκλος γονιμότητας ξεκινά την πρώτη ημέρα της περιόδου σας, αλλά η ωορρηξία δεν ξεκινά απαραίτητα στα μέσα του κύκλου. Εάν έχετε έναν κανονικό κύκλο 28 ημερών, τότε η ωορρηξία έρχεται περίπου την 14η ημέρα, αλλά εάν έχετε έναν κύκλο 25 ημερών, η ωορρηξία συμβαίνει περίπου την 11η ημέρα. Αν έχετε έναν κύκλο 35 ημερών, τότε η ωορρηξία εμφανίζεται περίπου την 21η ημέρα. 

Ξαπλώστε μετά το σεξ

Αντί να κατευθυνθείτε στο μπάνιο μετά το σεξ, αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε το σώμα σας. Για ένα λεπτό ξαπλώστε. Ενώ, ορισμένοι το θεωρούν λαϊκό μύθο, άλλοι πιστεύουν ότι το να ξαπλώνεις για λίγα λεπτά ή να σηκώνεις τα πόδια σου, θα βοηθήσει αρκετά. 

Κλείστε μια συνεδρία ρεφλεξολογίας

Το άγχος μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα. Οπότε αν ψάχνετε τρόπους για να αυξήσετε τις πιθανότητες της γονιμότητας, σκεφτείτε τεχνικές χαλάρωσης, όπως η ρεφλεξολογία.

Η ρεφλεξολογία βασίζεται στην ιδέα ότι συγκεκριμένες περιοχές στα χέρια και τα πόδια σας συνδέονται με διαφορετικά όργανα του σώματός σας. Η άσκηση πίεσης σε αυτά τα σημεία μπορεί να διεγείρει τη ροή ενέργειας σε αυτά τα όργανα.

Νεότερα Άρθρα

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου;

Her News

Επαναλαμβανόμενες αποβολές: Ο γυναικολόγος Στέλιος Παπαδόπουλος μας εξηγεί

Her News

Τα συμπτώματα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Her News