HerNews.gr
Health

Δώρα επίσκεψης: Καλάθι λαχανικών και φρούτων αντί γλυκών

kalathi

Τετριμμένα δώρα επίσκεψης όπως το κουτί με τα γλυκά, τα λουλούδια, η φαντασμαγορική τούρτα ή το ποτό από την κάβα, αποτελούν safe πλην τίμιες επιλογές. Λίγο τετριμμένες όμως δεν νομίζεις;

Η κοινωνία στρέφεται σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και τα δώρα των επισκέψεων δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από αυτό. Αντί των άνωθεν, εξίσου νόστιμο, με ποικιλία χρωμάτων βιταμινών αποτελεί το καλάθι των λαχανικών, των φρούτων και του ευ ζην εν γένει.

Μπορείτε να εμπνευστείτε από τη φύση και να δημιουργήσετε μια σύνθεση με φρούτα και λαχανικά έτοιμα για επίσκεψη. Ξέρω, μπορεί να πεις ότι, δεν θα χαρούν και πολλοί οι φίλοι μου με αυτό το δώρο, όμως ξανά σκέψου το!

frouta

Αποτελούν προϊόντα άμεσης κατανάλωσης σε κάθε γεύμα, plus ότι δεν χρειάζεται να τα ψωνίσουν οι ίδιοι μιας και. Θα τα έχουν ήδη από εσένα.

 Στο καλάθι μπορείς να συμπεριλάβεις:

Αβοκάντο, πολύχρωμες πιπεριές, καρότα, κολοκυθάκια, τζίντζερ σε σκόνη, κουρκουμά, ντομάτες, κολοκύθα και οτιδήποτε άλλο σου κινήσει την περιέργεια, μπορεί να καταναλωθεί σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και θα δώσει λύσεις στις συνταγές.

Αν για παράδειγμα οι φίλοι σου θέλουν να φτιάξουμε ριζότο με λαχανικά, ξέρουν ήδη ότι θα έχουν τα λαχανικά στο ψυγείο τους μιας και εσύ ως καλεσμένος θα τα έχεις ήδη πάει σε δώρα!

Τα δώρα ανέκαθεν αποτελούσαν δίκοπο μαχαίρι. Ήξερα ότι με ένα προφιτερόλ θα ήμασταν όλοι ικανοποιημένοι γιατί θα έβγαινε αμέσως μετά το γεύμα, όμως, γιατί να βαρύνουμε;

Κάποιες φορές – είδες δεν λέω πάντα -, είναι καλό να χρησιμοποιούμε τη φαντασία μας για να κάνουμε δώρα που θα ωφελήσουν πολύ τον άλλο, οργανικά και ψυχολογικά, γιατί όλες αυτές οι βιταμίνες ανεβάζουν και την ψυχολογία μας.

Είναι μια ευχάριστη αναζήτηση δώρου και σίγουρα το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.

Νεότερα Άρθρα

Γιατί τ’ ανθρώπινα χείλη έχουν κόκκινο χρώμα;

Her News

Ύπνος: Πως θα απομονώσεις αποτελεσματικά τους ενοχλητικούς ήχους;

Her News b

Τρίχες στο πηγούνι: Πως να απαλλαγείτε από αυτές και τι τις προκαλεί

HerNews ka