HerNews.gr
BRIDE NEWS

7 Tips για όσους παντρεύονται του Αγίου Βαλεντίνου

Παντρεύεστε στις 14 Φεβρουαρίου του Αγίου Βαλεντίνου ;
Θα γίνετε λοιπόν και επίσημα η Βαλεντίνα του;

Πλησιάζει η μέρα! Προς ολοταχώς να σας δώσουμε μερικές ιδέες για να αναδείξουμε τη μαγεία του έρωτα στην ατμόσφαιρα!

1. Αφού προγραμματίσατε το γάμο σας, την ημέρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου θα ήταν πολύ όμορφο να υπάρχουν στοιχεία στη διακόσμηση της εκκλησίας και του χώρου της δεξίωσης, σε χρώμα κόκκινο αφού το κόκκινο συμβολίζει το πάθος και τον έρωτα. Η ανθοδέσμη για παράδειγμα, οι ανθοστήλες, ο διάκοσμος στα τραπέζια, οι χαρτοπετσέτες και στο τραπέζι των ευχών.

2. Αν ο γάμος σας γίνεται του Αγίου Βαλεντίνου, ακόμα και στο νυφικό σας θα μπορούσε να προστεθεί κάποιο αξεσουάρ προς τιμή της συγκεκριμένης ημέρας. Μια κόκκινη εντυπωσιακή κάπα, κόκκινα γάντια, περιδέραιο με μια κόκκινη καρδιά ή ακόμα κραγιόν σε μια φλογερή κόκκινη απόχρωση.

3. Στο τέλος της γαμήλιας τελετής μοιράστε στα παρανυφάκια σας καλαθάκια με πέταλα από κόκκινα τριαντάφυλλα για να σας ανοίγουν το δρόμο ραίνοντάς σας με αυτά.

4. Οι μουσικές επιλογές της δεξίωσης εννοείται οτι συμβάλουν καθοριστικά για τη δημιουργία της επιθυμητής ρομαντικής ατμόσφαιρας. Διαλέξτε μουσικά κομμάτια που σας συνόδευσαν στην ως τώρα πορεία σας με τον σύντροφό σας. Τραγούδια που θα συγκινήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας και μαζί θα γιορτάσετε τον έρωτά σας αλλά και τον θεό Έρωτα. Γιορτάστε στον γάμο σας, του Αγίου Βαλεντίνου..Την ημέρα του έρωτα!

Δείτε περισσότερα στο Ετοιμάζω Γάμο

Νεότερα Άρθρα

Βάπτιση: Πράγματα που δεν πρέπει να παραλείψετε

Her News

Βάπτιση: Πως να επιλέξεις βαπτιστικό σταυρό

Her News

Οι ωραιότερες προτάσεις γάμου στον κόσμο, αποσπούν χιλιάδες like στο instagram

Her News