HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Οι 4 πιο sexy ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις σε αυτόν που θες

kiss

Θα το λέμε, όσο ακουγόμαστε: Το καλό σεξ θέλει και την αντίστοιχη δυνατή και sexy επικοινωνία. Αν δεν μπορείς να συνδεθείς και εγκεφαλικά με τον παρτενέρ σου, δύσκολα θα απολαύσεις στο μέγιστο την σεξουαλική σας επαφή. 

Πολλές φορές υπάρχουν κάποια πράγματα για τη ζωή του συντρόφου μας που δεν τα ξέρουμε. Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με το sex. Δεν είναι κακό να μάθεις (αν το θες φυσικά) τις σεξουαλικές εμπειρίες του αγαπημένου σου οπότε ακολούθησε το κλασικό «όποιος θέλει να μάθει, ρωτάει». Για αυτό, αν θες να .. αναβαθμίσεις το σεξουαλικό σας παιχνίδι, μπορείς να ξεκινήσεις κάνοντας του τις παρακάτω sexy ερωτήσεις:

kiss

Ποια είναι τα όριά σου;

Με άλλα λόγια θα μάθεις τι μπορείς να κάνεις και τι ξεπερνάει τα όρια του! Τα όρια είναι το Α και το Ω διότι καθορίζουν τη συναίνεση. Μπορείτε να συμπληρώσετε και οι δύο μια λίστα με Ναι-Όχι-Ίσως.

Ποια φαντασίωσή σου δεν έχεις πραγματοποιήσει;

Το ότι κάποιος έχει μια φαντασίωση δεν σημαίνει απαραίτητα πως θέλει να την κάνει και πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη ερώτηση σου επιτρέπει να καταλάβεις προς τα που κινείται ο σύντροφός σου και τι του αρέσει. Κάνοντας τέτοιες ερωτήσεις αποφεύγει να κολλήσετε σε μια ρουτίνα!

couple

Θα σου άρεσε να κάνουμε sexting όταν δεν είμαστε μαζί και έχουμε όρεξη;

Σε μερικούς αρέσει, σε άλλους όχι τόσο! Καλύτερα όμως να το έχετε ξεκαθαρισμένο αυτό πριν στείλεις το  sexy μήνυμά σου κι ακολουθήσει ένας «άβολος» διάλογος μέσω μηνυμάτων.

Πως θα ένιωθες αν βάζαμε στο παιχνίδι sex toys;

Πως θα νιώθατε και οι δύο γι αυτό; Έχει χρησιμοποιήσει ο σύντροφός σας στο παρελθόν; Και εάν ναι, τι παιχνίδια; Ποια παιχνίδια θα χρησιμοποιούσε πιθανά στο μέλλον; Τα sex toys είναι φίλοι μας και είναι καθόλα οκ να τα εντάσσουμε στην σεξουαλική μας ζωή.

Σταμάτα λοιπόν να ντρέπεσαι και ρώτα όσα.. πραγματικά θες να ξέρεις.

Νεότερα Άρθρα

Πιθανές αιτίες που ο σύντροφός σας δεν θέλει σεξ όπως παλιά

Her News

Θέλεις πιο καυτό σεξ; 4 μυστικά που θα το απογειώσουν

Her News

Σεξ: Τι να κάνεις όταν είναι απίστευτα… κακό!

Her News