HerNews.gr
Σχέσεις

Μήπως ο κολλητός μου με βλέπει ερωτικά; Αυτά είναι τα σημάδια

couple

Έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι ότι ίσως ο κολλητός σου, σε βλέπει ερωτικά; 

Πολλές φορές συμβαίνει αυτό, είτε από τον άντρα είτε από την γυναίκα. Μπορεί εμείς να μπερδευόμαστε στο μυαλό μας, αλλά τα σημάδια είναι πολύ εύκολο να τα δεις. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να δεις πως συμπεριφέρεται τελικά ο κολλητός σου; 

Μήπως να δώσεις βάση στα μηνύματα σας;

Όταν οι άντρες στέλνουν μηνύματα, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε αν είναι φιλικά όσα λένε. Αν αναφέρει άσεμνα θέματα όπως το πόσο sexy ήταν κάποια που είδε στον δρόμο ή πώς ξύπνησε με ένα άσχημο hangover από ένα ξέφρενο πάρτυ που δεν θυμάται καν τι έγινε, είναι ασφαλές να πούμε ότι θέλει να παραμείνετε φίλοι. Ένας άντρας που συναγωνίζεται για τη στοργή σας όμως δεν θα αναφέρει πράγματα που τον βάζουν σε “μπελάδες”.. 

couple

Μήπως να δώσεις βάση στην γλώσσα του σώματος;

Ο τρόπος που ένας άντρας κάθεται ή αλλάζει θέση στο κάθισμά του λέει πολλά για το τι αισθάνεται. Το ίδιο ισχύει για το άγγιγμα ή την ποσότητα της οπτικής επαφής. Ξεπερνά το να είναι απλώς ευγενικό αν η γλώσσα του σώματός του είναι περισσότερο “ανοιχτή”. Τα χέρια του δεν θα είναι σταυρωμένα, θα κλίνει προς το μέρος σας  όταν μιλάτε και θα διατηρεί οπτική επαφή χωρίς να περιπλανιέται. Μπορεί ακόμη και να παρατηρήσετε ότι είναι νευρικός! Θα είναι πιο ήσυχος, θα συμπεριφέρεται πιο γλυκά και θα χαμογελάει περισσότερο αν θέλει απλά να είναι φίλος σας.

Μήπως να δώσεις βάση όταν βρίσκεστε σε κοινή παρέα;

Όταν κάνετε παρέα με άλλους φίλους θα εστιάσει περισσότερο σε εσάς. Θα είναι στις συζητήσεις στις οποίες συμμετέχετε και θα μείνει δίπλα σας και όχι εκεί που είναι η “δράση”. Μην εκπλαγείτε αν προσπαθήσει να τραβήξει  και την προσοχή σας.Οι λίγο πιο τολμηροί ίσως να προσπαθήσουν να ξεκλέψουν και λίγο χρόνο για τους 2 σας.

couple

Μήπως να δώσεις βάση στις λεπτομέρειες;

Εάν μπορεί  να θυμάται τις μικρές λεπτομέρειες , όπως το αγαπημένο σου χρώμα, μαγαζί, τραγούδι, σημαίνει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς. Ακούει και κρατά “εσωτερικά σημειώσεις” για το τι σας αρέσει ή τι του έχετε πει. Θα φτάσει ακόμη και στο να κάνει βαθύτερες ερωτήσεις σχετικά με εσάς..

 

Νεότερα Άρθρα

Αγκαλιές: Με αυτούς τους τρόπους μπορούν να βελτιώσουν την σχέση σας

Her News b

Πόσο ζηλεύουν οι Έλληνες και πόσο απελευθερωμένοι είναι;

Her News

4 πεποιθήσεις που πρέπει να έχετε για να προσελκύσετε την «αληθινή αγάπη»

HerNews ka