HerNews.gr
Social News

Blake Lively: “Ο Ryan Reynolds κι εγώ διπλασιάζουμε κάθε δολάριο που δωρίζετε για την Ουκρανία”

 Blake Lively: Το mimimal manicure της θα είναι το trend της σεζόν!

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds δείχνουν με κάθε τρόπο τη στήριξη τους στην Ουκρανία, αφού ζει εφιαλτικές στιγμές μετά την ρωσική εισβολή.

Οι δυο τους έδωσαν ένα εκτομμύριο δολάρια για την προστασία των προσφύγων και μάλιστα θέλησε να παρακινήσει και το κοινό του να πράξει το ίδιο.

Blake Lively

Πιο συγκεκριμένα, το διάσημο ζευγάρι ζήτησε από τους ακόλουθούς του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν δωρεές. Ο στόχος του είναι να αγγίξουν τα  1 εκατομμύριο δολάρια. Ο Ryan Reynolds μάλιστα είχε γράψει χαρακτηριστικά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

“”Σε 48 ώρες αμέτρητοι Ουκρανοί αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους σε γειτονικές χώρες. Χρειάζονται προστασία . Όταν κάνετε δωρεές θα το στοιχίσουμε με ένα εκατομμύριο δολάρια, δημιουργώντας διπλή στήριξη”.

Φυσικά, η ηθοποιός πήρε και εκείνη ανοιχτά θέση μέσα από μια φωτογραφία των Ηνωμένων Εθνών με παιδιά από την Ουκρανία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Επίσης, τόνισε πως:
” Ο Ryan Reynolds κι εγώ διπλασιάζουμε κάθε δολάριο που δωρίζετε στα Ηνωμένα Έθνη για την Ουκρανία μέχρι να φτάσει το 1 εκατομμύριο δολάρια”. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Νεότερα Άρθρα

Σοφία Παυλίδου: Όλα όσα είπε για τον Μάνο Παπαγιάννη

Her News b

Instagram: Γιατί να βάλεις hashtag!

Her News

Kylie Jenner: Η κόρη της Stormi έχει γενέθλια και της ευχηθηκέ με τις πιο τρυφερές φωτογραφίες

HerNews ka