HerNews.gr
Beauty

Tinkerbell bun: Ο κότσος που λατρεύει η Lily Collins και ταιριάζει σε κάθε βραδινή εμφάνιση

Tinkerbell bun

Ψάχνετε την πιο κομψή επιλογή για τις φθινοπωρινές και τις χειμερινές εμφανίσεις σας; Τότε το Tinkerbell bun είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Ο συγκεκριμένος κότσος έχει πάρει το όνομά του και έχει επηρεαστεί πλήρως από την μάγισσα Tinkerbell, την αγαπημένη ηρωίδα της Disney, που γνωρίσαμε μέσα από τον Peter Pan. Ο κότσος αυτός συγκεκριμένα, είναι μια πιστή αντιγραφή του κότσου της μαγισσούλας, που είναι αρκετά cozy, με ελεύθερες φύτρες και τούφες να πετάνε τριγύρω.

Tinkerbell bun: Ο κότσος που αγάπησε η Lily Collins θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για τις πιο κομψές εμφανίσεις σας

Το Tinkerbell bun είναι supertrend φέτος το φθινόπωρο και φαίνεται πως θα είναι και το χειμώνα, αφού είναι ένα άκρως κομψό χτένισμα, ενώ ταυτόχρονα δίνει και κάποια πιο cozy στοιχεία, χωρίς ωστόσο να είναι ένα καθημερινό look. Αντιθέτως, είναι η τέλεια επιλογή για βραδινές εμφανίσεις από φαγητό σε ένα εστιατόριο, μέχρι και να παρευρεθείτε σε γάμο με τον εν λόγω κότσο.

Τι είναι συγκεκριμένα το Tinkerbell bun;

Είναι ένας κότσος που υιοθετούν οι celebrities και αγαπά ιδιαίτερα η Lily Collins. Η αγαπημένη ηθοποιός του “Emily in Paris” έχει βρει το χτένισμα που αγαπά και της ταιριάζει απόλυτα. Η Lily Collins δοκίμασε το συγκεκριμένο χτένισμα για μια επίσημη εμφάνιση και πραγματικά μας εντυπωσίασε, αφού o συγκεκριμένος κότσος είναι ταυτόχρονα casual και επίσημος, χωρίς κάτι επιτηδευμένο ή υπερβολικό σε αυτόν. Το messy look είναι αυτό που δίνει στο Tinkerbell bun σας την πιο casual εμφάνισή του. Ενώ, το γεγονός ότι είναι πολύ ψηλός κάνει τον συγκεκριμένο κότσο ιδανικό για κομψές εμφανίσεις.

Tinkerbell bun: Ο κότσος που αγάπησε η Lily Collins θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για τις πιο κομψές εμφανίσεις σας

Το Tinkerbell bun σας είναι ένα άκρως κομψό αποτέλεσμα και απογειώνεται με τις μακριές αφέλειες, όπως έχει και η Lily Collins. Οι μακριές αφέλειες δίνουν άλλη διάσταση, ακόμα πιο παραμυθένια και ονειρική στο συγκεκριμένο χτένισμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Μάσκα προσώπου: Τα πιο συχνά λάθη που πρέπει να αποφεύγεις

Her News

Αλλαγή σοκ για την Πάολα: Δείτε φωτογραφίες από το νέο της look

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου: Δημιούργησε την τέλεια πρόταση για την απόχρωση κραγιόν την άνοιξη!

HerNewskl