HerNews.gr
Μόδα

Καουμπόικες μπότες: Πως να τις φορέσετε

Οι καουμπόικες μπότες μπαίνουν και βγαίνουν από τη λίστα αγορών μας τα τελευταία χρόνια, αλλά σίγουρα επιστρέφουν για άλλη μια φορά στο προσκήνιο το 2022.

Αν έχετε αναρωτηθεί πώς υποτίθεται ότι θα φορεθούν οι καουμπόικες μπότες φέτος, η απάντηση είναι ουσιαστικά, όπως θέλετε. Πέρασαν οι εποχές που ταίριαζαν μόνο με απλό τζιν.

Αυτές οι μπότες  είναι πλέον σταθερά αγαπημένες της μόδας και συνδυάζονται με τα πάντα στη ντουλάπα σου. Και χάρη στη μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων στυλ, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες για σχεδόν κάθε στιλ ή περίσταση.

Με φορέματα

Ενώ η φύση της καουμπόικης μπότας δίνει μια νότα casual σε κάθε ντύσιμο, μπορούν επίσης να αποτελέσουν το τέλειο συνοδευτικό σε ένα glam φόρεμα για μια βραδινή έξοδο. Αν ετοιμάζεστε για μια βραδινή έξοδο, αφήστε το βαρετό μαύρο και επιλέξτε ένα μεταλλικό ζευγάρι καουμπόικες μπότες και συνδυάστε με ένα κοντό βελούδινο ή διακοσμημένο φόρεμα για μέγιστο αποτέλεσμα. 

 

Με τζιν 

Ένας προφανής τρόπος να φορέσετε τις καουμπόικες μπότες είναι πάνω από το καλύτερο στενό τζιν σας , καθώς η λεπτή εφαρμογή σημαίνει ότι όλα φαίνονται προσεγμένα και τακτοποιημένα. Δοκιμάστε το τζιν μέσα από τις καουμπόικες μπότες και κάντε τα μπατζάκια να φαίνονται ελαφρώς πιο ατημέλητα.

Αν θέλετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά, ταιριάξτε το χρώμα του τζιν σας με τις μπότες σας.

 Με φούστα

Ενώ μια τζιν φούστα και πουκάμισο αποτελούν το τέλειο συνοδευτικό για καουμπόικες μπότες, μην απορρίψετε τις υπόλοιπες φούστες της γκαρνταρόμπας σας. Για να τις φορέσετε τέλεια με φούστες, δοκιμάστε να συνδυάσετε μια φούστα σε γραμμή Α με ένα πιο εφαρμοστό επάνω μισό, τελειωμένο με καουμπόικες μπότες μέχρι το γόνατο. Τα καλύτερα πουκάμισα για αυτό το look θα είναι ελαφρώς πιο casual ή με χαριτωμένες στυλιστικές λεπτομέρειες, όπως statement γιακά, παίζοντας ξανά με αυτόν τον συνδυασμό θηλυκότητας και ανδρόγυνου. 

Καουμπόικες μπότες με μπλέιζερ

Αν αναρωτιέστε αν πρέπει να φορέσετε ποτέ ένα σακάκι με καουμπόικες μπότες, η απάντηση είναι ένα ηχηρό ναι. Ένα μπλέιζερ, ένα κορμάκι και μια καουμπόικη μπότα είναι κυριολεκτικά ο ορισμός του Western chic.  Ένα φόρεμα τύπου blazer και καουμπόικες μπότες μπορούν σίγουρα να είναι αρκετά έξυπνα για το γραφείο. Απλά κρατήστε τα πάντα μονόχρωμα.

 Με σόρτς

Όταν οι περισσότεροι σκέφτονται πώς να φορέσουν καουμπόικες μπότες, η Daisy Duke μπορεί να έρθει στο μυαλό, ωστόσο το εξαιρετικά κοντό, κομμένο τζιν δεν είναι ο μόνος τρόπος για να φορέσετε σορτς με καουμπόικες μπότες. Το ιδανικότερο ώστε να δείχνει πιο κομψό αλλά και ροκ ταυτόχρονα είναι να επιλέξετε ενα δερμάτινο σορτσάκι με ένα πουκάμισο ή και με ένα απλό πλεκτό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ακαταμάχητα καλοκαιρινά office looks για να ξεχωρίσεις

Her News

Versace-Lady Gaga: Η capsule συλλογή που σχεδιάζουν για το μήνα Pride!

Her News b

Swarovski: Φέρνει την έκθεση ορόσημο της Βιέννης «Masters of Light» στη Σαγκάη

HerNews ka