HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Garner: Πως η φάρμα των παιδικών της χρόνων θα «μεγαλώσει» 1 εκατομμύριο φτωχές οικογένειες

Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ χρησιμοποιούν τα ταλέντα τους όχι μόνο στις ταινίες αλλά και στις επιχειρήσεις. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι λανσάρουν δικές τους σειρές καλλυντικών ή εσωρούχων. Η Jennifer Garner δεν αποτελεί εξαίρεση εδώ. Αλλά επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο και αγόρασε τη φάρμα, όπου μεγάλωσε η μητέρα της.

Η ηθοποιός γεννήθηκε σε μια συντηρητική οικογένεια.

Ο πατέρας της ήταν χημικός μηχανικός και η μητέρα της ασχολείτο με τα οικιακά. Μεγάλωσαν τις 3 κόρες τους με αυστηρότητα – ως έφηβες, τα κορίτσια δεν επιτρεπόταν να φορούν μακιγιάζ, να βάφουν τα νύχια τους ή να τρυπούν τα αυτιά τους.

Ωστόσο, η Τζένιφερ μιλάει με θερμά λόγια για τα παιδικά της χρόνια. Γελάει για το πώς έμοιαζαν εκείνη και οι αδερφές της εκείνη την εποχή — όλες είχαν παρόμοια κουρέματα και πεταχτά αυτιά.

 Η Jennifer Garner αγόρασε το αγρόκτημα όπου μεγάλωσε η μητέρα της

Το 1990, η Jennifer Garner μπήκε στο πανεπιστήμιο να σπουδάσει χημικός, αλλά σύντομα κατάλαβε πως αυτό που αγαπά είναι το θέατρο.

Μετά την αποφοίτησή της, άρχισε να παίζει σε ταινίες. Ο ρόλος που την έκανε γνωστή ήταν ο Sydney Bristow στη σειρά Alias. Για την ερμηνεία της, η ηθοποιός κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας — Δραματικής Τηλεοπτικής Σειράς και ήταν υποψήφια για το Primetime Emmy Award 4 φορές.

Επίσης, πολλοί από εμάς θυμόμαστε τον ρόλο της Dr. Eve Saks στο δράμα Dallas Buyers Club, όπου η ηθοποιός πρωταγωνίστησε μαζί με τον Matthew McConaughey. Αυτός ο ρόλος κέρδισε την Τζένιφερ μια υποψηφιότητα για το Screen Actors Guild Award.

Ο πρώτος σύζυγος της Jennifer Garner ήταν ο ηθοποιός Scott Foley τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της Felicity το 1998. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε 5 χρόνια αργότερα. Και από το 2005 έως το 2018, η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Ben Affleck. Έχουν μαζί 2 κόρες και έναν γιο.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δράμα στην οικογένεια της Miley Cyrus: Η αδερφή της είχε ερωτικές σχέσεις με τον σύζυγό της μητέρας της

HerNews ka

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Καμίλα & Κέιτ Μίντλεντον θα φορούν μοντέρνα φορέματα- Πως θα είναι ντυμένος ο πρίγκιπας Χάρι

HerNews ka

Επιχείρηση Menai Bridge: Ετοιμάζεται η κηδεία του βασιλιά Καρόλου – «Είναι πολύ αδιάθετος»

HerNews ka