HerNews.gr
Beauty

O Makeup artist Παναγιώτης Καρακάσης έκανε το Shower make up trend & πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις

Μια από τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ για φέτος είναι σίγουρα το Shower make up trend, το οποίο μας κάνει να φαινόμαστε λαμπερές, φρέσκιες, σαν να έχουμε βγει μόλις από ένα ντουζ.

Η συγκεκριμένη τάση ξεκίνησε φυσικά από την Huda Kattan και αμέσως έσπευσαν να το υοθετήσουν πολλοί οίκοι μόδας στις πασαρέλες τους.

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ, o makeup artist Παναγιώτης Καρακάσης το δημιούργησε στη Χριστίνα Σάλτη για τις live εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Το συνδύασε με μια εξίσου πολύ hot τάση η οποία δεν είναι άλλη από τα Siren eyes και αυτά τα δυο μαζί μας δίνουν ως αποτέλεσμα ένα πολύ sexy look με διάφανη βάση, που κάνουν το δέρμα δείχνει λαμπερό και συνδιάζεται άψογα με αυτή την τάση μακιγιάζ για τα μάτια.

Πως  να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα στο Shower make up & στα Siren eyes

Για το Shower makeup το κλειδί είναι να μην χρησιμοποιήσετε καθόλου foundation αντί για αυτό χρησιμοποιήστε concealer, για να φωτίσετε περιοχές. Όπως δήποτε πρέπει να εφαρμόσετε μια κρέμα λάμψης για να έχει το εφέ του Shower στο δέρμα σας.

Για ρουζ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κρεμώδες προϊόν ώστε να συνδυαστεί πιο πολύ με την τάση του συγκεκριμένου look.

Για τα χείλη προτιμήστε και εκεί κρεμώδες υφές συνδυαστικά με gloss ιδιαίτερα ένα gloss με γκλίτερ ή και σκέτο αρκεί να έχει την απόδωση “γυαλιού”.

Το highliter πρέπει να είναι και αυτό φυσικά σε υγρή μορφή. Το μοναδικό προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν από την κρέμα λάμψης ή το foundation (εάν θέλετε) είναι, το contouring σε μορφή πούδρας, το οποίο πρέπει να είναι και το μοναδικό “σταθερό” για να κάνει φυσική διαφορά contouring-highliter ώστε να φαίνεται φυσικό και όχι έντονο.

Πως θα πετύχετε τα τέλεια “Sirene eyes”

Απαραίτητο προϊόν είναι το μαύρο μολύβι στην εσωτερική γραμμή του ματιού, τονίζοντας και την εξωτερική γωνία προς τα πάνω, σβήνοντας το με ένα πινέλο υπό γωνία (πινέλο φρυδιού ή πινέλο eye liner).

Θα σας βοηθήσει να κάνετε αυτή τη λεπτή γραμμή που χαρακτηρίζει τα “Sirene eyes”.

Στο κινητό βλέφαρο μπορείτε να βάλετε μια σκιά που να έχει μια ωραία υγρή λάμψη, (ακόμη και σε χρώμα εάν θέλετε ή nude) και τονίστε με μια σκουρόχρωμη σκιά στη γωνία του ματιού σβήνοντας και συνδυάζοντας τον “οδηγό” του μολυβιού που κάναμε.

Hairstyling: Χρύσανθος Σμυρναίος

Εάν θέλετε να τονίσετε περισσότερο το περίγραμμα με την εξωτερική γωνία που έχετε σβήσει το μολύβι σας, μπορείτε να κάνετε μια πολύ λεπτή στρώση eye liner σε όλο το μήκος του ματιού.

Και μη ξεχάσετε να τονίσετε και τον έσω κανθό του ματιού που χαρακτηρίζει το look.

Συμβουλές για το τέλειο υγρό contour και ρουζ από τον Makeup artist Παναγιώτη Καρακάση

Παναγιώτης Καρακάσης

Makeup Artist και Creative director της Oriflame

@panagiotis.karakasis

@karakasisp_makeupartist

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Matoula Clinic: Ποιες είναι οι κατάλληλες αντιγηραντικές θεραπείες που προτείνουμε λίγο πριν τις γιορτές;

HerNewskl

Blonde Bob: 5 διάσημες που θα σας πείσουν να το υιοθετήσετε τον Σεπτέμβρη

HerNewskl

Συμβουλές για αδιάβροχο μακιγιάζ

Her News