HerNews.gr
BRIDE NEWS

Νυφικό φόρεμα: Γιατί το να το ράψεις στα μέτρα σου είναι η καλύτερη επιλογή

Η επιλογή του νυφικού φορέματος δεν είναι απλή υπόθεση. Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που ονειρεύονται το νυφικό τους πολύ πριν βρουν τον άντρα της ζωής τους, το να το ράψεις στα μέτρα σου εξ αρχής είναι η καλύτερη επιλογή!

Για να ράψεις ένα πραγματικά εντυπωσιακό νυφικό, καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε ένα ατελιέ μόδας που μπορεί να σου προσφέρει την πολυτέλεια ενός handmade νυφικού, όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι!

Η σχεδιάστρια μόδας του Atelier Rene Κατερίνα Αντωνοπούλου μας εξηγεί το γιατί να ράψεις το νυφικό σου έχει πραγματικά ανεκτίμητη αξία:

Το βασικό είναι πως έχεις τη δυνατότητα της επιλογής σχεδίου που επιθυμείς και δεν είσαι αναγκασμένη να διαλέξεις κάτι έτοιμο. Το νυφικό σου φόρεμα μπορεί να γίνει ακριβώς όπως το θέλεις!

Έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις ακριβώς τα υφάσματα, αλλά και την απόχρωση που φαντάζεσαι. Για παράδειγμα, μπορεί να επιλέξεις ένα σχέδιο που σου αρέσει, αλλά να ραφτεί σε δαντέλα της επιλογής σου.

Ο σχεδιαστής μόδας μπορεί να σου προτείνει μικρές λεπτομέρειες που θα αναβαθμίσουν την τελική εικόνα, όπως η επιλογή πέπλου, τα τελειώματα του νυφικού και το στυλ του σχεδίου που ταιριάζει γάντι στο σώμα σου!

Όταν ράβεται ένα νυφικό στα μέτρα σου, η εφαρμογή είναι απόλυτα ακριβής, ενώ ένα έτοιμο μπορεί να μην εφαρμόζει σωστά. Σημαντικό είναι η νύφη να αισθάνεται άνετα και ο εαυτός της μέσα στο φόρεμα του γάμου της! Αυτό πρέπει να κάνει κάθε σωστός επαγγελματίας που αναλαμβάνει τη δημιουργία του.

Το νυφικό που ράβεται προσωπικά για εσένα είναι μοναδικό, άρα καμία άλλη νύφη δε θα φορέσει το ίδιο με εσένα.

Όσον αφορά το κόστος του να το ράψεις εξ αρχής, η τιμή του νυφικού στα μέτρα σου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με το οικονομικό πακέτο που θέλεις να διαθέσεις.

Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι πως το νυφικό σου μπορεί να «δεθεί» για να χορέψεις στο τραπέζι του γάμου σου!

Είναι μια πολύ όμορφη διαδικασία, αφού έχεις τη χαρά να συμμετέχεις σε όλη τη δημιουργία του νυφικού, απο την αρχή μέχρι το τέλος και να αισθανθείς μια πραγματική πριγκίπισσα!

Μέχρι και λίγες μέρες πριν το γάμο σου, μπορείς να κάνεις μια μετατροπή, για παράδειγμα αν αδυνατίσεις, να γίνει το σωστό στένεμα, ώστε να εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σου.

Μετά το γάμο, μπορείς να απευθυνθείς στο ατελιέ που στο έραψε και να μετατρέψουν το νυφικό σου σε ένα πολύ όμορφο φόρεμα για τη γκαρνταρόμπα σου.

Atelier Rene

Φόρεμα για γάμο και βάπτιση: Στο Atelier Rene θα βρεις chic επιλογές για κάθε γούστο

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νυφικά και Βραδινά Φορέματα γάμου: Η συλλογή 2023 του Atelier Rene θα σε εντυπωσιάσει!

Her News

Σημάδια ότι ο γάμος σας θα αντέξει στον χρόνο!

Her News

Ιδέες για ένα πρωτότυπο πάρτυ γάμου

Her News