HerNews.gr
Διεθνή

Iggy Azalea: Κυκλοφόρησε ερωτική ταινία μετά ο OnlyFans – Έχει ήδη γίνει “sold out”

Η Iggy Azalea ανεβάζει την καριέρα της στην ψυχαγωγία ενηλίκων στο επόμενο επίπεδο. Αφού έγινε μέλος του OnlyFans τον Ιανουάριο, η ράπερ έχει τώρα επιταχύνει τα πράγματα δημοσιεύοντας μια σεξουαλική ταινία στο επίσημο κατάστημα εμπορευμάτων της. 

Δεν είναι σαφές εάν η κασέτα VHS περιέχει όντως σεξουαλικές πράξεις ή αν είναι απλώς ένα διαφημιστικό προϊόν, αλλά έχει ήδη εξαντληθεί πλήρως στο διαδίκτυο. 

Η Iggy είχε προηγουμένως εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο σεξουαλικής ταινίας το 2014 μετά την κυκλοφορία της κορυφαίας επιτυχίας της Fancy.

Εκείνη την εποχή, ο πρώην φίλος της τραγουδίστριας, ο καλλιτέχνης της hip-hop του Χιούστον, Hefe Wine, ήταν σε συζητήσεις με  εταιρεία πορνό για την πιθανή κυκλοφορία του σκανδαλώδους βίντεο.

Ωστόσο, η Iggy αρνήθηκε ότι ήταν η γυναίκα στην κασέτα και απέρριψε τη φημολογούμενη εξαψήφια πρόταση του CEO της εταιρίας πορνό να την κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με την Sydney Morning Herald , οι δικηγόροι της ράπερ απείλησαν επίσης να μηνύσουν την εταιρία πορνό εάν έβγαζαν στην αγορά την κασέτα με το όνομα της Azalea.

Αυτές τις μέρες, η Iggy συγκεντρώνει εκατομμύρια κυκλοφορώντας αδιάφορο περιεχόμενο στο OnlyFans.

Είπε προηγουμένως ότι δεν θα συμμετείχε ποτέ στην πλατφόρμα , δηλώνοντας το 2021 ότι «δεν ήθελε να κάνει τέτοιου είδους περιεχόμενο».

Ωστόσο, η Azalea είναι πλέον ένας από τους μεγαλύτερους δημιουργούς διασημοτήτων στον ιστότοπο και εκτιμάται ότι έχει κερδίσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια από τότε που κυκλοφόρησε τον λογαριασμό της.

Αυτή τη στιγμή χρεώνει τους συνδρομητές 25 δολάρια το μήνα, αλλά οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν περισσότερα μέσω upselling για να έχουν πρόσβαση σε πιο σέξι πράγματα.

Η σταρ ανταποκρίθηκε πρόσφατα στους επικριτές του εγχειρήματός της OnlyFans, αφού κάποιοι είπαν ότι το περιεχόμενό της δεν ήταν αρκετά τρελό για να δικαιολογήσει τη συνδρομή των 25 δολαρίων ανά μήνα. 

Απευθυνόμενη σε έναν θαυμαστή στο Twitter, η μουσικός είπε ότι ποζάρει γυμνή στην πλατφόρμα, αλλά ότι οι συνδρομητές πρέπει να πληρώσουν πολύ περισσότερα από τα 25 δολάρια για να το δουν.

«Iggy, μωρό μου, δείξε περισσότερα στους OnlyFans σου», έγραψε στο Twitter ο θαυμαστής. “Βαρέθηκα τους ανθρώπους να παραπονιούνται για την πλατφόρμα σου.”

Η Iggy είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πλουσιότερες τραγουδίστριες της Αυστραλίας, αφού πούλησε ολόκληρο τον μουσικό της κατάλογο για ένα οκταψήφιο ποσό σε μια εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Angus Cloud: «Έφυγε» από τη ζωή ο πρωταγωνιστής του Euphoria σε ηλικία 25 ετών

HerNews ka

Linda Evangelista: Αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού δύο φορές σε 5 χρόνια

HerNews ka

Λόρεν Σάντσεζ – Τζεφ Μπέζος: Πως κατάφεραν να κρατήσουν για μέρες μυστικό τον αρραβώνα τους

HerNews ka