HerNews.gr
Σχέσεις

Γενέθλια: Δώρα που θα λατρέψουν οι φίλες σου

Τα γενέθλια είναι μια ιδιαίτερη περίσταση. Μας επιτρέπουν να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας για τους ανθρώπους που κάνουν τη ζωή μας πιο φωτεινή. Όταν πρόκειται για τις στενές μας φίλες, το να βρούμε το τέλειο δώρο γενεθλίων μπορεί να είναι συναρπαστικό, αλλά πολύ δύσκολο. Θέλετε να τους δείξετε πόσο σημαίνουν για εσάς και να κάνετε την ξεχωριστή μέρα τους αξέχαστη. Συγκεντρώσαμε μια λίστα με ιδέες για δώρα που σίγουρα θα φέρουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της φίλης σας.

Ιδέες για δώρα

Εάν μια φίλη σας αγαπά τη μουσική, σκεφτείτε ένα εισιτήριο συναυλίας για να δείτε το αγαπημένο της συγκρότημα.  Εάν δεν παίζει κανένας στην περιοχή, μπορείτε να της πάρετε ένα ζευγάρι ακουστικά ή έναν δίσκο βινυλίου από το αγαπημένο της άλμπουμ. Θα εκτιμήσει τη στοχαστική χειρονομία και θα απολαύσει το δώρο, ενώ θα ακούει τα αγαπημένα της τραγούδια.

Για την φίλη που καταναλώνει το χρόνο της διαβάζοντας βιβλία σαν να μην υπάρχει αύριο, ένα δώρο με λογοτεχνικό θέμα θα είναι μεγάλη επιτυχία. Μπορείτε να της πάρετε ένα σετ βιβλίων από τον αγαπημένο της συγγραφέα. Ή ένα ωραίο δώρο για τα γενέθλια της θα είναι μια σειρά βιβλίων ενός συγκεκριμένου είδους που της αρέσει. Ξέρουμε ότι αυτό το δώρο θα της φτιάξει τη μέρα.

Αν η κολλητή σας δεν μπορεί να ξεκινήσει τη μέρα της χωρίς καφέ, τι θα λέγατε να της αγοράσετε κάτι με θέμα τον καφέ, όπως μια κομψή κούπα, μια χαριτωμένη γαλλική πρέσα ή κάψουλες καφέ με διάφορες γεύσεις; Θα εκτιμήσει τα μικρά πράγματα που γνωρίζετε για αυτήν και θα σκέφτεται τη γενναιοδωρία σας κάθε φορά που πίνει μια γουλιά!

Όλοι έχουμε αυτήν την φίλη που έχει εμμονή με την ευεξία. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να την κακομάθετε με μια ημέρα σε σπα. Μπορείτε επίσης να τη αγοράσετε προϊόντα περιποίησης για το δέρμα και τα μαλλιά. Μερικά παραδείγματα είναι τα άλατα μπάνιου, ένα σετ με αφρόλουτρο και πολλά ακόμη.

Τέλος αν μια φίλη σας έχει υπέροχη αίσθηση του στιλ, μπορείτε να της χαρίσετε μοντέρνα αξεσουάρ, όπως ένα δαχτυλίδι ή μια τσάντα.

Οι 4 φίλες που χρειάζεσαι στην ζωή σου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι καλύτερες ιδέες για δώρο Χριστουγέννων στον αγαπημένο σου

HerNews ka

3 Συμβουλές για ένα καλό πρώτο ραντεβού

Her News

Και τώρα γίνατε δύο ξένοι που γνωρίζεστε καλά….

HerNewskl