HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Περιγράφει τι είναι αυτό που την “ερεθίζει” περισσότερο σε έναν άνδρα

Η Kim Kardashian παρουσίασε τη «λίστα των ανδρών» των ονείρων της  κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Πέμπτης στο «The Kardashians», παραδεχόμενη ότι ένα ωραίο χαμόγελο έχει κορυφαία τιμή.

«Τα δόντια είναι, σαν, ένα από τα μεγαλύτερα μου φετίχ», είπε η Kardashian, σε μια εξομολογητική έκθεση. «Όσο πιο ίσια, τόσο πιο πολύ ανάβω».

Γελώντας, η Kardashian τροποποίησε: «Απλά αστειεύομαι. Αλλά χωρίς πλάκα.”

Όσον αφορά τα υπόλοιπα κρητίρια της, η Kim Kardashian είπε στους φίλους της ότι θέλει έναν «ήρεμο» άντρα με «καλή υγιεινή» και «χωρίς προβλήματα με τη μαμά ή τον μπαμπά» που θα την «προστατεύει» και θα «παλεύει για αυτήν».

Ο άντρας των ονείρων της θα πρέπει επίσης να είναι «υποστηρικτικός, πραγματικά χαρούμενος για [αυτήν και] επιτυχημένος», σημείωσε, καθώς και «αυθόρμητος, διασκεδαστικός» και «πρότυπο» για τα τέσσερα παιδιά της.

«Ψηλότερος από μένα, κάποιος που του αρέσει να γυμνάζεται, ένα άτομο με κίνητρα, ένα ανεξάρτητο άτομο που δεν είναι κολλητικό και κάποιος με καλό γούστο».

H Kardashian συνέχισε, «Όχι φαλάκρα. Αλλά μετά, δεν ξέρω. Αν είμαι κι εγώ ερωτευμένη, θα σου τρίψω το φαλακρό κεφάλι, ξέρεις τι εννοώ; Αλλά μιλάμε μόνο για τη λίστα τελειότητας μας».

Ρώτησε χαριτολογώντας τις φίλες της Olivia Pierson, Tracy Romulus και Natalie Halcro «πού [βρίσκουν]» αυτόν τον «τέλειο» άντρα.

Η Kardashian έχει παντρευτεί τρεις φορές, με πιο πρόσφατο τον Kanye West από το 2014 έως το 2022 . 

Αφού υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2021, η επιχειρηματίας συνέχισε με τον Pete Davidson για εννέα μήνες πριν χωρίσει τον Αύγουστο του επόμενου έτους.

Στο επεισόδιο της οικογενειακής της εκπομπής της περασμένης εβδομάδας, η Kardashian άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει ένας νέος άντρας στη ζωή της , τον οποίο η ίδια και ο Scott Disick έχουν ονομάσει «Fred».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σοκάρει προεκλογικό σποτ του Ερντογάν: Εμφανίζει σχεδόν όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου υπό τουρκική κατοχή

HerNews ka

Madonna: “Αυτοί ήταν καιροί που δεν έπρεπε να δείχνεις τον πισινό σου για να κάνεις καριέρα”

HerNewskl

Elizabeth Debicki: Το φόρεμα που φόρεσε στην πρεμιέρα του «The Crown» χρειάστηκε 300 ώρες για να φτιαχτεί

HerNews ka