HerNews.gr
Μόδα

Λευκό t-shirt: Chic τρόποι να το φορέσεις

Σίγουρα θα έχεις ένα τουλάχιστον λευκό t-shirt στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα. Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με αυτό το μπλουζάκι είναι άπειροι. Δεν είναι ανάγκη να το φοράς μόνο για να πας για ψώνια στο σούπερ μάρκετ ή για μια χαλαρή βόλτα. Με αυτό το ρούχο μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις πιο chic, μινιμαλιστικές και προσεγμένες εμφανίσεις. Είναι ομολογουμένως από τα πιο άνετα και μοντέρνα μπλουζάκια, που πάντα βρίσκονται στην μόδα. Πριν βαρεθείς τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις ή εξοικονομήσεις χρήματα για νέα στιλ, ρίξε μια ματιά στους παρακάτω πιο κομψούς τρόπους που μπορείς να φορέσεις το λευκό t-shirt.

Total white

Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσεις μια κομψή, αλλά άνετη και χαλαρή εμφάνιση είναι το total white look. Δώσε στιλ στο αγαπημένο σου λευκό t-shirt με λευκό παντελόνι και ολοκλήρωσε με λευκά sneakers. Είναι μια ωραία εμφάνιση αν έχεις να πας μια βόλτα για καφέ ή ψώνια στα μαγαζιά.

Μαύρο παντελόνι

Ο ασπρόμαυρος συνδυασμός δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Αυτό το εμβληματικό στιλ μπορείς να το φοράς ξανά και ξανά, αλλά να φαίνεσαι πάντα. Επίσης μπορείς να το δουλέψεις με δύο τρόπους. Είτε για χαλαρό το πρωί της Κυριακής, είτε σε συνδυασμό με πέδιλα και μια ωραία τσάντα που επιτυγχάνει έξυπνη casual εμφάνιση για ένα φανταχτερό μεσημεριανό γεύμα.

The basic jeans

Περίμενε! Τζιν και λευκό μπλουζάκι είναι ένας από τους κλασικούς και κομψούς συνδυασμούς. Μπορεί να σου φαίνεται βαρετό και πιθανότατα το φοράς κάθε φορά που ξεμένεις από έμπνευση, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα προσεγμένα χαλαρά looks. Ίσως, το cropped τζιν κι ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια με μια αριστοκρατική τσάντα μπορούν να σε μετατρέψουν σε μια εντυπωσιακή fashion influencer στο Instagram.

Silk φούστα

Βαρέθηκες να φοράς το απλό λευκό μπλουζάκι σου με παντελόνι και τζιν! Δοκίμασε μεταξωτές μίντι φούστες. Προσοχή όμως γιατί μετά μπορείς να παρατήσεις το τζιν, αφού δοκιμάσεις αυτό το στιλ! Η silk φούστα θα πάει το λευκό t-shirt σε άλλη διάσταση. Αν ψάχνεις για καλοκαιρινά vibes την επόμενη φορά που θα βγεις έξω, ακολούθησε αυτό το look.

Σανδάλια: 5 Fashion brands που πρέπει να αποκτήσεις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

San aeriko: Το ονειρικό concept store που κοσμεί τη γειτονιά του Θησείου

Her News

Hailey Bieber: Αυτή είναι η επώνυμη γούνα που φόρεσε στα γενέθλιά της!

HerNewskl

Τα 8+1 απαραίτητα κομμάτια για την ντουλάπα σας για την άνοιξη του 2023

HerNews ka