HerNews.gr
Μόδα

Τα must have για την βαλίτσα των καλοκαιρινών διακοπών

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για ένα ταξίδι. Οι διακοπές είναι μια ευκαιρία για να χαλαρώσετε, τι γίνεται όμως με την βαλίτσα; Πώς να αποφασίσετε τι πρέπει να πάρετε μαζί σας;

Γράφει η δημοσιογράφος Εύη Μακαβέλου

Ειδικά εμείς οι γυναίκες καταλήγουμε τις περισσότερες φορές να παίρνουμε μαζί μας όλα τα ρούχα από την ντουλάπα μας και να μην φοράμε ούτε τα μισά. Γι’ αυτό αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τα must have που πρέπει να έχει η βαλίτσα των διακοπών! Φτιάξτε μια λίστα λοιπόν και προσπαθήστε να την τηρήσετε.

Καπέλα και γυαλιά ηλίου

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, βάλτε ένα καπέλο στη βαλίτσα σας, γιατί θα χρειαστεί. Ακόμα καλύτερα, φορέστε το κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας και μην ξεχάσετε βέβαια τα γυαλιά ηλίου. Εγώ ακόμη και με συννεφιά δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ.

Μαγιό

Καλοκαίρι χωρίς μαγιό δεν γίνεται. Γι’ αυτό φροντίστε να πάρετε δύο τρία, ώστε να έχετε ποικιλία, αλλά και να μην ξεμείνετε, όσο περιμένετε να στεγνώσει αυτό που φορέσατε στην παραλία.

Τσάντα

Δεν μπορείς να πας καλοκαιρινό ταξίδι χωρίς τσάντα. Είναι απαραίτητη για εμάς τις γυναίκες, για να δείχνουμε κομψές, ενώ εξερευνούμε τον προορισμό των διακοπών.

Αν και υπάρχουν διάφορες επιλογές, μια τσάντα χιαστί ή μια basket bag, πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Το να μεταφέρετε μια από αυτές τις τσάντες είναι μια εξαιρετική ιδέα για να έχετε όλα τα απαραίτητα, όπως αντηλιακό, γυαλιά ηλίου και ένα φουλάρι.

Ρούχα

Σίγουρα στην βαλίτσα σας θα πρέπει να πάρετε μαζί δύο ή τρία μάξι και μίντι φορέματα, ρούχα για την παραλία, σορτσάκια και βέβαια μερικά t-shirts για να έχετε επιλογές. Μην ξεχάσετε κι ένα τζάκετ, αν πάτε σε νησί και έχει αεράκι το βράδυ.

Παπούτσια

Από παπούτσια ένα ζευγάρι σανδάλια ή εσπαντρίγιες είναι ό,τι χρειάζεστε για να είστε και άνετες στις διακοπές. Επίσης καλό είναι να έχετε sneakers, σε περίπτωση που σας αρέσει να εξερευνάτε μέρη και να κάνετε πεζοπορία. Βέβαια μην ξεχάσετε τις σαγιονάρες για την παραλία.

Λευκό t-shirt: Chic τρόποι να το φορέσεις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Jeremy Scott: Παραιτείται από δημιουργικός διευθυντής του οίκου Moschino μετά από μια δεκαετία

HerNews ka

Regals Jewelry: Μίνιμαλ κοσμήματα που αναβαθμίζουν το στυλ

Her News b

Kylie Jenner: Ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της προσωπική σειρά ρούχων

HerNews ka