HerNews.gr
Beauty

Πώς θα εφαρμόσετε το μακιγιάζ σε ξηρό δέρμα;

Αν έχετε ξηρό δέρμα ίσως να σας δυσκολεύει κάποιες φορές το πώς θα εφαρμόσετε τα καλλυντικά σας στο πρόσωπο για να έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Είναι σημαντικό να έχετε προετοιμάσει το ξηρό δέρμα με τα σωστά προϊόντα περιποίησης και να έχετε διαλέξει αυτά που ταιριάζουν στη δικιά σας επιδερμίδα. Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε ένα λαμπερό και ομοιόμορφο μακιγιάζ.

Ρίξτε μια ματιά στον τρόπο εφαρμογής μακιγιάζ σε ξηρό δέρμα και αγαπήστε το δέρμα σας ακόμη περισσότερο.

1. Κάντε ένα πρωινό μασάζ με scrub προσώπου

Θέλετε να εφαρμόσετε μακιγιάζ σε όσο το δυνατόν πιο απαλό δέρμα, ώστε να μην φαίνεται ξηρό. Τα νεκρά κύτταρα του δέρματος συσσωρεύονται στην επιφάνεια του, με αποτέλεσμα το μακιγιάζ σας να μην σταθεροποιείται καλά. Αφαιρέστε τα με ένα απαλό scrub προσώπου, το οποίο απολεπίζει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και κάνει το δέρμα σας μεταξένιο και λείο πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας.

2. Εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα

Η χρήση μιας σούπερ ενυδατικής κρέμας θα βοηθήσει επίσης το μακιγιάζ σας και θα καταπραΰνει το ξηρό δέρμα σας. Αναζητήστε μια ενυδατική κρέμα με ενυδατικά συστατικά όπως υαλουρονικό και γλυκερίνη. Εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα αμέσως μόλις βγείτε από το ντους, ενώ το δέρμα σας είναι ακόμα υγρό, ώστε να μπορεί να διεισδύσει στο δέρμα και να σφραγίσει την υγρασία.

3. Χρησιμοποιήστε ένα gel για τα μάτια

Πριν εφαρμόσετε concealer κάτω από τα μάτια σας, εφαρμόστε ένα ελαφρύ τζελ για να ενυδατώσετε την περιοχή. Το τζελ απορροφάται γρήγορα και ενυδατώνει σε βάθος. Μια κρέμα ματιών είναι απαραίτητη για την περιποίηση της ξηρής επιδερμίδας σας.

5. Φορέστε ενυδατικό primer

Το να φοράτε ένα ενυδατικό primer κάτω από το foundation σας είναι το κλειδί εάν έχετε ξηρό δέρμα. Ένα καλό primer όχι μόνο βοηθά το μακιγιάζ σας να παραμείνει στη θέση του, αλλά δημιουργεί επίσης έναν απαλό καμβά για εφαρμογή μακιγιάζ. Είναι ένα απαραίτητο προϊόν ομορφιάς αν έχετε ξηροδερμία.

Scalp massage: Η ιεροτελεστία για μακριά μαλλιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να πετύχεις το τέλειο μαύρισμα

Her News

Σγουρά μαλλιά: Tips για τέλειες μπούκλες

Her News

Σκασμένα χέρια τον χειμώνα; Δείτε πως να το αντιμετωπίσετε

HerNews ka