HerNews.gr
Σχέσεις

Σημάδια ότι ο πρώην σε έχει ξεπεράσει

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα για να προχωρήσεις σε ένα χωρισμό είναι να αποδεχτείς ότι ο πρώην σου, που ήταν το κέντρο του κόσμου σου δεν θέλει πια να είναι μέρος της ζωής σου. Το δύσκολο είναι όταν μένεις ξεκρέμαστη γιατί δεν είσαι σίγουρη αν θα περιμένεις ή όχι.

Ωστόσο, το να ξέρεις ότι ο πρώην σου δεν σε θέλει πίσω, θα πρέπει να σε ωθήσει να προχωρήσεις, όσο δύσκολο κι αν είναι. Αν δεν το κάνεις, θα καταλήξεις να είσαι αξιολύπητη, ενώ ο πρώην σου απολαμβάνει ελεύθερα τη νέα του ζωή.

Εδώ είναι μερικά σημάδια που μπορεί να σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις εάν αξίζει να ελπίζεις σε μια επανασύνδεση.

1. Ο πρώην σου δεν απαντά στις κλήσεις ή στα μηνύματά σου

Αυτό είναι φυσιολογικό αν δεν απαντήσει στις κλήσεις και τα μηνύματά σου λίγες μέρες μετά τον χωρισμό σας. Ίσως χρειάζεται χρόνο και χώρο. Ωστόσο, αν μετά από εβδομάδες και μήνες, δεν κάνει καν τον κόπο να διαβάσει τα μηνύματά σου στο messenger και δεν απαντάει ποτέ ακόμα κι αν καλείς καθημερινά, τότε είναι σαφές ότι το άτομο αυτό δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου πια.

2. Σε μπλοκάρει ή αλλάζει αριθμό κινητού

Όταν σε μπλοκάρει στο Facebook και αλλάζει αριθμό, τότε σίγουρα δεν θέλει να έχει καμία επικοινωνία πλέον μαζί σου. Όταν συμβεί αυτό, σεβάσου την επιθυμία του και σταμάτα να ψάχνεις για εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας μαζί του.

3. Όλα τα πράγματα σου επιστρέφονται

Συνήθως, είναι δύσκολο να επιστρέψεις τα πράγματα του πρώην σου μετά από έναν χωρισμό, αν εξακολουθείς να τον αγαπάς, επειδή κάτι τέτοιο είναι σαν να αφήνεις αυτό το άτομο να φύγει οριστικά. Γι’ αυτό, αν ο πρώην σου δώσει τα πράγματα που του έχεις δώσει, θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι σε αφήνει μια για πάντα.

4. Οι προσπάθειές σου θεωρούνται δεδομένες

Εάν εξακολουθείς να κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις τον πρώην σου μετά από εβδομάδες ή μήνες, αλλά φαίνεται ότι δεν τον ενδιαφέρει, τότε καλύτερα να σταματήσεις. Το μόνο που κάνεις είναι να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Εάν σε ήθελε πίσω, δεν θα σε αγνοούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή δεν θα άντεχε να σε θεωρεί δεδομένη.

Τα στάδια ενός χωρισμού

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σχέσεις: Δεν ξέρω πως να στο πω αλλά, δεν περνάω καλά

Her News

Εντωμεταξύ δεν σε θέλει!

Her News

Πρώτο ραντεβού: Οι πολύτιμοι κανόνες

Her News b