HerNews.gr
Ταξίδια

Το κρουαζιερόπλοιο που προσφέρει ένα ταξίδι διάρκειας τριών ετών

Ονειρευτήκατε ποτέ να τα παρατήσετε όλα, να τα αφήσετε όλα πίσω και να βγείτε στη θάλασσα, σε ένα ταξίδι που θα σας προσφέρει διαφυγή από όλες τις ευθύνες σας;

Ακούγεται καλό, έτσι δεν είναι; Αλλά ακούγεται και ακριβό. Ή τουλάχιστον, ακούγονταν ακριβό μέχρι τώρα. Πλέον η Life at Sea Cruises προσφέρει μια κρουαζιέρα τριών ετών, 130.000 μιλίων, με σχετικά προσιτλη τιμή στα 30.000 δολάρια ανά άτομο τον χρόνο.

Η Life at Sea Cruises άνοιξε τις κρατήσεις για το τριετές ταξίδι της με το MV Gemini, το οποίο ξεκινάει από την Κωνσταντινούπολη την 1η Νοεμβρίου.

Ναι, 1 Νοεμβρίου 2023, άρα έχετε οκτώ μήνες για να τακτοποιήσετε το διαβατήριό σας, τους εμβολιασμούς και τις ικανότητές σας στην εξ αποστάσεως εργασία.

Η εταιρεία υπόσχεται να κάνει στάση σε 375 λιμάνια σε όλο τον κόσμο, να επισκεφτεί 135 χώρες και τις επτά ηπείρους. Το πλοίο θα διανύσει περισσότερα από 130.000 μίλια μέσα σε τρία χρόνια. Θα προσεγγίσει μερικά από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα από το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο και το Ταζ Μαχάλ της Ινδίας, μέχρι το Τσιτσέν Ίτζα του Μεξικού, τις πυραμίδες της Γκίζας, το Μάτσου Πίτσου και το Σινικό Τείχος της Κίνας.  Από αυτά τα 375 λιμάνια, τα 208 θα είναι ολονύχτια, δίνοντάς σας επιπλέον χρόνο στον προορισμό.

Η εταιρεία είναι spin-off της Miray Cruises, η οποία αυτή τη στιγμή έχει το MV Gemini που ταξιδεύει στην Τουρκία και την Ελλάδα. Η εταιρεία έχει 30ετή ιστορία στον κλάδο της κρουαζιέρας. Το MV Gemini θα επισκευαστεί για το ταξίδι.

Το κρουαζιερόπλοιο με το οποίο θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι

Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει 400 καμπίνες, με χώρο για έως και 1.074 επιβάτες. Λόγω της φύσης του ταξιδιού, καθώς και των παραδοσιακών ανέσεων,  το Gemini θα είναι εξοπλισμένο με εγκαταστάσεις που θα διευκολύνουν την εργασία από απόσταση. Η εταιρεία υπόσχεται ένα επιχειρηματικό κέντρο πλήρους κλίμακας με αίθουσες συσκέψεων, 14 γραφεία, μια επιχειρηματική βιβλιοθήκη και ένα σαλόνι, πιθανώς για τα διαλείμματά σας για καφέ στη μέση της βάρδιας. Η πρόσβαση είναι δωρεάν.

Επίσης θα λειτουργεί 24ωρο νοσοκομείο με δωρεάν ιατρικές επισκέψεις. Η εταιρεία προσφέρει και τη δυνατότητα πρόσθετων φορολογικών πλεονεκτημάτων όταν εργάζεται κάποιος ως διεθνής κάτοικος στο πλοίο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τρόποι να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη αν ταξιδεύεις συχνά για δουλειά

Her News

Ταξίδι: Τι δεν πρέπει να φορέσεις στο αεροπλάνο;

Her News b

Ταξίδια: Τα οφέλη της business class

Her News