HerNews.gr
DECORNEWS

Καλοκαιρινές ιδέες για να φτιάξετε το τέλειο μπαλκόνι

Οι περισσότεροι άνθρωποι που μένουν σε ένα διαμέρισμα, δεν έχουν μεγάλη πολυτέλεια χώρου στο μπαλκόνι τους. Αλλά ακόμη κι αν έχετε ένα μικρό μπαλκόνι, μπορείτε να το προσαρμόσετε ακριβώς όπως θα θέλατε.

Από την εύρεση του τέλειου φωτισμού μέχρι τη δημιουργία του δικού σας κήπου στο μπαλκόνι, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να κάνετε ένα τέλειο μπαλκόνι.

Λίγη προσοχή στη λεπτομέρεια και φυσικά, οι συμβουλές μας για στυλ, μπορείτε να μετατρέψετε ένα μικρό μπαλκόνι στη δική σας υπαίθρια όαση.

Ξεκινήστε με τα έπιπλα

Το πρώτο πράγμα που θα θέλετε να προσθέσετε είναι μερικά έπιπλα. Αλλά θυμηθείτε, οτιδήποτε βάλετε στο μπαλκόνι σας θα εκτεθεί στον ήλιο, στον αέρα και στη βροχή. Διαλέξτε με προσοχή τι υλικά θα χρησιμοποιήσετε, για να έχουν μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. Μια καλή ιδέα είναι να δημιουργήσετε ένα μικρό καφέ. Θα χρειαστείτε απλά ένα μικρό τραπέζι και καρέκλες, μαζί με μερικά όμορφα λουλούδια. Να ξέρετε πως ακόμη και το μικρό τραπέζι είναι αρκετό για ένα ή δύο άτομα, για να τρώτε ή να πίνετε τον καφέ σας, τώρα το καλοκαίρι.

Διακοσμήστε με φυτά

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να προσθέσετε μερικά αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν να λάμπει το μπαλκόνι σας. Τα φυτά είναι ιδανικά για τον εμπλουτισμό του χώρου. Λουλούδια όπως τα γεράνια και οι μπιγκόνιες, τα ανθεκτικά φυτά όπως το μπαμπού και τα φρέσκα βότανα ευδοκιμούν σε έναν κήπο μπαλκονιού. Ο κατάλογος των φυτών εξωτερικού χώρου είναι μακρύς. Απλώς να προσέχετε τη ζώνη ανθεκτικότητας στην οποία ζείτε και πόσο φως παίρνει το μπαλκόνι σας πριν λάβετε οποιεσδήποτε αποφάσεις.

Επενδύστε στην ασφάλεια της προσωπικής σας ζωής

Τέλος, σκεφτείτε εάν αναζητάτε ιδιωτικότητα στον εξωτερικό σας χώρο και πόση θα θέλατε. Ψηλά φυτά και μικροί θάμνοι μπορούν να σας βοηθήσουν να αποχαιρετήσετε τους αδιάκριτους γείτονες και να διεκδικήσετε περισσότερο προσωπικό χώρο. Μπορείτε και να προσθέσετε παραβάν ή διαχωριστικά για να κλείσετε λίγο τον χώρο σας.

Ιδέες διακόσμησης για μικρό σαλόνι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κρεβατοκάμαρα: Πως θα την μετατρέψεις σε sexy καταφύγιο;

Her News b

5 διαχρονικά χρώματα για να διαλέξετε για ένα σαλόνι

HerNews ka

Άγιος Βαλεντίνος: Με αυτές τις ιδέες θα έχετε το πιο ρομαντικό τραπέζι για δείπνο

HerNews ka