HerNews.gr
Μόδα

Το ψάθινο καπέλο είναι must have για το καλοκαίρι

Το ψάθινο καπέλο είναι απίστευτα κομψό και ευέλικτο αξεσουάρ για την καλοκαιρινή σεζόν. Το φαρδύ γείσο του βοηθά στην προστασία του προσώπου και των ώμων σας από τις ακτίνες του ήλιου. Ταυτόχρονα προσθέτει ένα μοντέρνο στοιχείο στο ντύσιμό σας.

Ένα υπέροχο ψάθινο καπέλο θα αναδείξει ένα απλό μαγιό ή ένα καλοκαιρινό outfit και θα φαίνεται εξίσου κομψό είτε φορεθεί στην παραλία, είτε σε μια πολυσύχναστη πόλη. Θεωρήστε το ως το μοντέρνο σας αξεσουάρ που είναι must have για οποιονδήποτε προορισμό διακοπών.

Η ομορφιά αυτού του αξεσουάρ είναι ότι στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται καμία ειδική περίσταση για να κάνει τα μαγικά του. Τα ψάθινα καπέλα μπορούν να ενσωματωθούν σε καθημερινές εμφανίσεις, είτε φοράτε κομψά φορέματα, σορτς, ακόμη και ολόσωμες φόρμες. Με μια σειρά διαφορετικών επιλογών, από κάτι πιο φαρδύ γείσο μέχρι κάτι πιο μικρό, υπάρχει ένα ψάθινο καπέλο για κάθε στιλ.

Ψάθινο καπέλο – Ποιο να διαλέξετε

Το πιο γλυκό καλοκαιρινό καπέλο! Φοριέται τέλεια κανονικά ή με το πάνω μέρος αναποδογυρισμένο. 

Προσαρμοσμένο στις ηλιόλουστες μέρες, αυτό το κομψό καπέλο είναι ιδανικό για μια μέρα με ηλιοθεραπεία.

Ποτέ δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα oversized καπέλο. Είναι η τέλεια επιλογή για τις ημέρες που βρίσκεστε στην πόλη ή αν ταξιδέψετε στο εξωτερικό.

Τα πιο ωραία βραχιόλια ποδιού για το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εντυπωσίασε στο πρώτο ραντεβού: Συμβουλές για ακαταμάχητη εμφάνιση

HerNews ka

Julia Fox: Περπατά στους δρόμους του Λονδίνου με κορσέ Πριγκίπισσα Νταϊάνα

HerNews ka

Βίκυ Καγιά: Το εντυπωσιακό κόκκινο slip dress που φόρεσε

Her News