HerNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια που αναλαμβάνουν πάντα την ευθύνη των πράξεών τους

Όλοι έχουμε συναντήσει ανθρώπους που το βρίσκουν εύκολο να κατηγορούν τα πάντα και τους πάντες εκτός από τον εαυτό τους όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αλλά είναι και μερικοί, ευτυχώς, που πάντα  αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεών τους. Αν είστε περίεργοι να μάθετε ποια ζώδια τείνουν να είναι η ενσάρκωση της ευθύνης, είστε στο σωστό μέρος!

1. Αιγόκερως

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που είναι συχνά συνώνυμο με την ευθύνη, αυτό είναι ο Αιγόκερως.

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο κυβερνώνται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας, των μαθημάτων και της ευθύνης. Έχουν μια φυσική αίσθηση του καθήκοντος, που συχνά τους οδηγεί να αναλαμβάνουν ηγετικούς ρόλους από νεαρή ηλικία.

Οι Αιγόκεροι είναι το είδος των ανθρώπων που κάνουν λίστες και μένουν σε αυτές. Θέτουν στόχους και εργάζονται μεθοδικά για να τους πετύχουν.

Όμως, με τη φιλοδοξία τους έρχεται μια ακλόνητη δέσμευση για ηθική και ακεραιότητα.

Όταν κάνουν λάθη – και ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι κάνουν – οι Αιγόκεροι δεν πτοούνται από αυτά. Αντίθετα, τα αντιμετωπίζουν κατά μέτωπο, αναλύουν τι πήγε στραβά και καταλαβαίνουν πώς να αποφύγουν παρόμοια ολισθήματα στο μέλλον.

Δεν είναι μόνο να είσαι ώριμος ή δίκαιος. Για τον Αιγόκερω, η αναγνώριση των λαθών και η ανάληψη ευθύνης έχει να κάνει με την ανάπτυξη. Καταλαβαίνουν ότι κάθε λάθος είναι μια ευκαιρία για αυτοβελτίωση.

Επομένως, αν βρείτε ποτέ έναν Αιγόκερω να λέει: «Το μπέρδεψα και ορίστε πώς θα το φτιάξω», μην εκπλαγείτε. Είναι απλώς ο φυσικός, υπεύθυνος εαυτός του που επιδεικνύεται.

2. Λέων

Τώρα, αυτό μπορεί να εκπλήξει μερικούς. Οι Λέοντες, με το ταλέντο τους για το δράμα και την αγάπη τους για τα φώτα της δημοσιότητας, μπορεί να μην είναι το πρώτο ζώδιο που σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε την ευθύνη. Αλλά, οι Λέοντες έχουν μια έντονη αίσθηση πίστης και καθήκοντος.

Με κύριο πλανήτη τους, τον Ήλιο, το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, οι Λέοντες συχνά νιώθουν μια βαθιά ριζωμένη ανάγκη να είναι το κέντρο του σύμπαντος τους. Είναι γεννημένοι ηγέτες και συχνά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή οποιασδήποτε ομάδας ή προσπάθειας. Με την ηγεσία, όμως, έρχεται και η ευθύνη. Βλέπετε, για τον Λέο, η φήμη τους είναι το παν. Είναι περήφανοι για την τιμή και τον λόγο τους.

 Εάν έχουν αναλάβει μια δέσμευση ή έχουν δώσει την υπόσχεσή τους, θα την τηρήσουν, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι παραδέχονται τα λάθη τους. Προτιμούν να αντιμετωπίσουν την κριτική κατά μέτωπο παρά να κρύβονται πίσω από δικαιολογίες.

3. Παρθένος

Όσον αφορά τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και την έμφυτη επιθυμία να επιδιώξουμε την τελειότητα, οι Παρθένοι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Με κύριο πλανήτη τους, τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας και της διανόησης, οι Παρθένοι έχουν αναλυτικό μυαλό. Επεξεργάζονται συνεχώς, αξιολογούν και ασκούν κριτική, και τις περισσότερες φορές, είναι οι πιο σκληροί επικριτές του εαυτού τους.

Επειδή στοχεύουν πάντα στην τελειότητα, μπορούν εύκολα να εντοπίσουν πότε έχουν παραστρατήσει, συχνά πριν από οποιονδήποτε άλλο.

Για τους Παρθένους, η ανάληψη ευθύνης δεν είναι μόνο η παραδοχή των λαθών. Πρόκειται για τη διόρθωσή τους.

Τα 3 πιο επίμονα ζώδια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θεωρούν το φλερτ..απιστία

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3 έως 9 Οκτωβρίου

Her News b

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 8 έως 14 Αυγούστου

Her News b