HerNews.gr
Ψυχολογία

Body hacks για να αισθανθείτε πιο όμορφα

Αν νιώθετε ότι δεν έχετε πολύ διάθεση σήμερα, υπάρχουν κάποια body hacks που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε καλύτερα και πιο όμορφα.

Μοιραζόμαστε μαζί σας μερικές συμβουλές, που φαίνεται πράγματι να λειτουργούν και θα σας φτιάξουν αμέσως το κέφι.

Χαμογελάστε

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το χαμόγελο, ακόμη κι ένα ψεύτικο χαμόγελο, ξεγελάει τον εγκέφαλό σας ώστε να νομίζει ότι είστε ευτυχισμένες. Το να χαμογελάτε οπότε είναι ένα από τα καλύτερα body hacks, που θα σας φτιάξει την διάθεση.

Τραγουδήστε

Το πνευμονογαστρικό νεύρο είναι το μακρύτερο νεύρο στο σώμα σας. Συνδέει τον εγκέφαλό σας με κύρια όργανα, όπως το έντερο, την καρδιά και τους πνεύμονες. Οπότε όσο υψηλότερος είναι ο πνευμονογαστρικός σας τόνος, τόσο καλύτερη είναι η ικανότητά σας να χαλαρώνετε. Το τραγούδι χτίζει τον πνευμονογαστρικό τόνο που, με τη σειρά του, θα ενισχύσει τις δυνάμεις χαλάρωσής σας.

Πηγαίνετε για μασάζ

Ένα χαλαρωτικό μασάζ μπορεί να σπάσει τον κύκλο των συναισθημάτων που σχετίζονται με το άγχος και την κατάθλιψη – έστω και μόνο για τη διάρκεια του – κι απελευθερώνει τη φυσιολογική ένταση.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα

Η βαθιά αναπνοή ενεργοποιεί το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα και μπορεί να  απενεργοποιήσει την αντίδραση πάλης ή φυγής που προκαλεί άγχος.

Πώς να καθαρίσετε το μυαλό σας από ανεπιθύμητες σκέψεις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 σημάδια ότι οι φίλες σου είναι τοξικές! 

Her News b

Πώς να γίνεις το… πρόβατο που φοβούνται οι λύκοι

Her News

5 λεπτά Ζεν: Αν σε ενόχλησε, πες το

Her News