HerNews.gr
Fitness

Jennifer Garner: Η πρωινή προπόνηση που ακολουθεί η ηθοποιός

Η Jennifer Garner σηκώνεται κάθε πρωί στις 5:00 π.μ. και ξεκινάει κάθε μέρα με ένα φλιτζάνι καφέ. Μετά είναι η ώρα για την πρωινή της προπόνηση στις 5:30 π.μ. Το πρόγραμμα που ακολουθεί σχεδόν καθημερινά η ηθοποιός είναι ένας συνδυασμός cardio με προπόνηση δύναμης.

«Το να χτίζεις την φυσική σου κατάσταση και τη δύναμή σου, δεν έχει να κάνει με το πώς φαίνεσαι, δεν έχει να κάνει με το πώς ταιριάζεις με τα ρούχα, έχει να κάνει με το να πιέζεις τον εαυτό σου περισσότερο από όσο νομίζεις ότι μπορείς να πας», λέει η Jennifer Garner.

Η προπόνηση της Jennifer Garner

Εδώ έχουμε μερικές από τις ασκήσεις που κάνει η αγαπημένη μας ηθοποιός, για να πάρετε μερικές ιδέες κι εσείς.

Σταθείτε με τα πόδια και στις δύο πλευρές ενός κουτιού, με τα δάχτυλα παράλληλα και τα γόνατα σε ευθεία με τα δάχτυλα των ποδιών σου. Στη συνέχεια κάντε ένα μικρό άλμα και προσγειωθείτε με το αριστερό πόδι στο κουτί, ενώ σηκώνετε το δεξί γόνατο.

Για μια δεύτερη άσκηση με το κουτί, έχετε την ίδια αρχική θέση με την προηγούμενη άσκηση. Πηδήξτε έξω από το κουτί και προσγειωθείτε με τα δύο πόδια στο έδαφος, για να επιστρέψετε στην αρχική θέση. Κάντε 10 επαναλήψεις.

Στην τρίτη άσκηση δεν θα χρειαστείτε το κουτί. Απλά σταθείτε με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων σας και τα δάχτυλα των ποδιών παράλληλα, κρατώντας δύο βαράκια.

Κάντε squat, κρατώντας τον πυρήνα και την πλάτη σταθερά και το στήθος προς τα έξω. Τα γόνατα πρέπει να λυγίζουν στην ίδια ευθεία με τα δάχτυλα των ποδιών σας. Κάντε 10 επαναλήψεις.

Εκπνεύστε, βγάζοντας την αναπνοή από την κοιλιά, ενώ επιστρέφετε στην όρθια θέση και πιέζοντας τα βάρη από πάνω. Κρατήστε τα χέρια στην ίδια ευθεία με τα αυτιά. Κάντε 12 επαναλήψεις.

Σταθείτε με ένα σχοινάκι που ακουμπά πίσω από τα πόδια σας, κρατώντας μια λαβή με κάθε χέρι, με τους αγκώνες λυγισμένους.

Κρατώντας το στήθος προς τα έξω, κάντε μια πλήρη περιστροφή με το σχοινί, περνώντας το πάνω από το κεφάλι και κάτω από τα πόδια, πηδώντας καθώς το σχοινί ακουμπάει το έδαφος. Κάντε 30 άλματα.

Έχασες το κίνητρο για προπόνηση; Όλα όσα θα σε βοηθήσουν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Γάλα στον καφέ: Μας βοηθά ή μας μπλοκάρει;

Her News b

Μαύρο τσάι: Τα οφέλη του θα σε εκπλήξουν

Her News

Kangoo Jumps: Αυτή είναι η επανάσταση στην γυμναστική

Her News b