HerNews.gr
Beauty

Kourtney Kardashian: Yιοθέτησε ένα multi color French!

Kourtney Kardashian

Η Kourtney Kardashian βρίσκεται στις εξωτικές διακοπές της στην Χαβάη μαζί με την οικογένειά της και δεν θα μπορούσε να είναι πιο λαμπερή και ευτυχισμένη, καθώς περιμένει το τέταρτο παιδί της.

kourtney

Ενθουσιασμένη από την εγκυμοσύνη της, μοιράζεται με τους followers τις όμορφες στιγμές των διακοπών της, παρέχοντας όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού της.

Η προσωπική της nail artist, Kim Truong, αποκαλύπτει το μανικιούρ που δημιούργησε για την Kourtney, και αυτό αποτελεί το μεγάλο inspo για αυτή τη μέρα. Το μανικιούρ της Kardashian είναι πραγματικά μια όαση, ένας συνδυασμός απόχρωσεων που θυμίζουν το ηλιοβασίλεμα.

Ειδικότερα, η Kourtney Kardashian υιοθέτησε ένα multi color french manicure στα κοντά της νύχια, με το κάθε νύχι να έχει διαφορετική απόχρωση, που αποτελεί μια ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού french manicure. Οι αποχρώσεις που επέλεξε η Κourtney θυμίζουν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και ζωντανό σύνολο για τα νύχια της.

Kourtney Kardashian: Yιοθέτησε ένα multi color French!

Το multi color french manicure είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και είναι κατάλληλο για κάθε μήκος και σχήμα νυχιών.

Εάν επιθυμείτε να υιοθετήσετε αυτό το εντυπωσιακό στυλ, απλά ζητήστε από την nail artist σας να σας το δημιουργήσει στο επόμενο ραντεβού σας, και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε με το μοναδικό σας μανικιούρ!

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian: Με λεοπάρ μπικίνι και φουσκωμένη κοιλίτσα στις διακοπές της στη Χαβάη

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Patch Snatch: Η αλογοουρά που θα σας συνοδεύσει τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού

HerNewskl

Rihanna: Ποζάρει με εντυπωσιακό outfit για το εξώφυλλο της Vogue China

HerNews ka

Πλεξούδες boho: To χτένισμα που μας θυμίζει τη Beyoncé

HerNewskl