HerNews.gr
Beauty

Bloody eyes: H τάση που έχει κατακλύσει το ΤikΤok την τελευταία εβδομάδα!

Bloody eyes

Το κόκκινο χρώμα είναι πάντα ένα από τα δημοφιλή χρώματα στα φθινοπωρινά μακιγιάζ, αλλά φέτος η τάση πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Δεν περιορίζεται μόνο στα χείλη, αλλά επεκτείνεται και στα μάτια με το όνομα Bloody eyes.

Bloody eyes

Bloody eyes: H τάση που έχει κατακλύσει το ΤikΤok την τελευταία εβδομάδα!

Με τη χρήση μιας burgundy σκιάς ή ακόμα και με ένα φλογερό κόκκινο χρώμα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα sexy και τολμηρό βλέμμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αν δεν έχεις την σκιά, μπορείς ακόμα και με ένα ματ κραγιόν να δώσεις ένταση στα βλέφαρά σου, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Αυτή η τάση φαίνεται πως έχει ξεκινήσει από τις πασαρέλες, όπου μοντέλα σε haute couture shows για το Φθινόπωρο-Χειμώνα του 2023-2024 εμφανίστηκαν με μωβ και κόκκινο eyeliner στα βλέφαρα, δημιουργώντας εντυπωσιακά looks που ενθουσίασαν.

Είναι ιδανική για εκείνες που θέλουν να ξεχωρίσουν και να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ τους. Αυτό που είναι υπέροχο με το κόκκινο χρώμα είναι ότι μπορείς να το προσαρμόσεις στο δικό σου στυλ και προτιμήσεις.

Για να δημιουργήσεις αυτό το μακιγιάζ, μπορείς να επιλέξεις μια σκιά κατάλληλη για τα μάτια σου και να την εφαρμόσεις στο βλέφαρο. Μπορείς επίσης να προσθέσεις μια γραμμή eyeliner στο άνω βλέφαρο με κόκκινο χρώμα για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα. Και φυσικά, μην ξεχνάς τα κόκκινα χείλη που είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή για ένα σέξι και προκλητικό μακιγιάζ.

Ανυπομονούμε να δούμε περισσότερες γυναίκες να ανακαλύπτουν αυτήν την τάση και να δημιουργούν εντυπωσιακά φθινοπωρινά μακιγιάζ που θα μας εμπνεύσουν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Clinéa: Tο νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό

HerNewskl

Πώς θα κάνετε απολέπιση στα χείλη σας;

Her News

Σκιές ματιών: Καλύτερα χρώματα για μπλε μάτια

Her News