HerNews.gr
Beauty

Γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε αντιγηραντική κρέμα σώματος

Η αντιγηραντική κρέμα σώματος, μπορεί να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τη χαλαρότητα. Καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα παράγει λιγότερο κολλαγόνο, το οποίο είναι το δομικό θεμέλιο του δέρματός μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος. Αυτή η αποδυνάμωση των απαραίτητων ινών με την πάροδο του χρόνου οδηγεί σε ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Χάνουμε κολλαγόνο παντού, όχι μόνο στο πρόσωπό μας. Γιατί λοιπόν οι περισσότερες ρουτίνες περιποίησης της επιδερμίδας τελειώνουν στον λαιμό;

Δεν έχει νόημα να διατηρείτε προσεκτικά μια νεανική όψη, εάν το σώμα σας αρχίζει να κρεμάει, να γερνάει και να έρχεστε αντιμέτωπες με τη χαλαρότητα.

Εάν δεν έχετε ήδη μια αντιγηραντική κρέμα σώματος στην τσάντα ομορφιάς σας, ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε αυτό το προϊόν. Εμπιστευτείτε μας.

Εδώ είναι οι θαυματουργές ιδιότητες μιας καλής αντιγηραντικής κρέμας σώματος.

1. Αντιοξειδωτική δράση

Τα αντιοξειδωτικά είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του σώματός σας ενάντια στις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες, όπως η ρύπανση που επιταχύνουν το ρυθμό γήρανσης. Μια αποτελεσματική κρέμα σώματος μπορεί να περιέχει μεταξύ άλλων εκχύλισμα κουρκουμά ή βιταμίνη Ε.

2. Ενυδάτωση

Το ξηρό δέρμα μπορεί να δυσκολευτεί να προστατευτεί από τον ερεθισμό και συχνά καθυστερεί να αναγεννηθεί. Μια κρέμα για το σώμα όμως μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα υγρασίας και να δροσίσει το διψασμένο δέρμα μέχρι το βαθύτερο στρώμα του.

3. Δράση κατά των ατελειών

Ένας ανομοιόμορφος τόνος δέρματος ή κηλίδες είναι κάτι που μάλλον δεν σας αρέσει. Αν λοιπόν θέλετε ένα ντεκολτέ τόσο λαμπερό, όσο το πρόσωπό σας επενδύστε σε μια αντιγηραντική κρέμα σώματος.

Γενικά μια αντιγηραντική κρέμα σώματος είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει να έχετε ένα απαλό, ελαστικό και λείο δέρμα. Επίσης φροντίζει εντατικά το δέρμα σας όσο μεγαλώνετε. 

Ποιο serum είναι κατάλληλο για σένα;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kate Middleton: Έκανε το πιο εμβληματικό χτένισμα

HerNewskl

Όλα τα οφέλη που σας προσφέρει η απολέπιση

Her News

Lily James: Το μονόχρωμο beauty look που μαγνήτισε τα βλέμματα στα Emmys!

HerNewskl