HerNews.gr
Παιδί

Εύκολα χτενίσματα για τα παιδιά σας

Τα παιδιά έχουν συχνά χαριτωμένα και ατίθασα μαλλιά. Με τα μικρά παιδιά να είναι πολλές φορές ανυπόμονα  μπορεί να είναι ένας πραγματικός αγώνας να φορμάρετε τα μαλλιά του παιδιού σας πριν από το σχολείο, κάνοντας τα πρωινά πολύ περισσότερο αγχωτικά από ό,τι είναι.

Διαλέξαμε τα αγαπημένα μας κομψά και απλά χτενίσματα για να δοκιμάσετε στα παιδιά σας κι ελπίζουμε να διευκολύνουμε λίγο τη μέρα σας.

Πλεξούδα για παιδιά

Αυτή η απλή και εύκολη εμφάνιση είναι ταυτόχρονα όμορφη και αποτελεσματική. Πιάστε το επάνω ενδιάμεσο τμήμα των μαλλιών του παιδιού σας από το μέτωπο, χωρίστε το στα τρία και πλέξτε το χαλαρά σε μια κοτσίδα.

Όχι μόνο δεν απαιτεί καθόλου χρόνο, αλλά είναι ένας υπέροχος τρόπος να κρατήσετε τα μαλλιά του κοριτσιού σας μακριά από τα μάτια της ενώ παίζει.

Κότσος για σγουρά μαλλιά

Ένα πολύ απλό στιλ για κορίτσια με φυσικά σγουρά μαλλιά είναι ο κότσος.

Αφού πλύνετε τα μαλλιά με ένα από τα ευαίσθητα παιδικά σαμπουάν, στεγνώστε απαλά τα με μια πετσέτα.

Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα από σπρέι για να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά με κόμπους. Έτσι θα δώσετε παράλληλα και την απαραίτητη υγρασία και χτενίστε τα απαλά.

Χρησιμοποιώντας λίγο gel, απλώστε ένα γεμάτο δάχτυλο στα πλαϊνά των μαλλιών γύρω από το κεφάλι και χτενίστε με μια βούρτσα με φυσικές τρίχες.

Συγκεντρώστε τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού και κρατήστε τα στη θέση τους χρησιμοποιώντας ένα λαστιχάκι μαλλιών. 

Διπλό bun

Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για καθημερινές ή πιο επίσημες περιστάσεις. Για να δημιουργήσετε αυτό το χτένισμα, χωρίστε τα μαλλιά σε δύο τμήματα στο κεφάλι με χωρίστρα (αν θέλετε) κάτω από το κέντρο του κεφαλιού.

Δημιουργήστε δύο αλογοουρές χρησιμοποιώντας λαστιχάκια και βουρτσίστε κάθε αλογοουρά για να βεβαιωθείτε ότι είναι ωραία και λεία. Στη συνέχεια, στρίψτε απαλά την κάθε αλογοουρά και με ένα τσιμπιδάκι μαλλιών βάλτε την ψηλά στο κεφάλι. Η εμφάνιση με διπλό κότσο της κόρης σας ολοκληρώθηκε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να διευκολύνετε τη μετάβαση του παιδιού σας απο το νηπιαγωγείο στο δημοτικό – Συμβουλές για γονείς

Her News

Πως να ξαναβρείτε τον εαυτό σας αφού γίνετε μαμά

HerNews ka

Η Dior κυκλοφόρησε την πιο «ακριβή» σειρά περιποίησης δέρματος για μωρά

HerNews ka