HerNews.gr
Beauty

Chic and Beauty: Oι μεγαλύτερες skincare τάσεις για το καλοκαίρι του 2023

Chic and Beauty

Καθώς το καλοκαίρι φέρνει ανέμελες μέρες και ηλιοβασιλέματα, η φροντίδα της επιδερμίδας μας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία και οι τάσεις αλλάζουν.

Chic and Beauty: Oι μεγαλύτερες skincare τάσεις για το καλοκαίρι του 2023

Στο καλοκαίρι του 2023, έρχονται  νέες τάσεις στην περιποίηση της επιδερμίδας για να μας προσφέρουν φρέσκια λάμψη, ενώ παράλληλα προστατεύουν το δέρμα από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου. 

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες τάσεις  της περιποίησης της επιδερμίδας  σύμφωνα με το Chic and Beauty για το καλοκαίρι του 2023 και απολαύστε μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα σε όλη τη διάρκεια τoυ χρόνου.

Chic and Beauty: Oι μεγαλύτερες skincare τάσεις για το καλοκαίρι του 2023

  1. Φυσικά και Ανανεωμένα Προϊόντα

Η τάση για φυσικά και ανανεωμένα προϊόντα φροντίδας επιδερμίδας συνεχίζεται και το καλοκαίρι του 2023 δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι καταναλωτές αναζητούν προϊόντα με φυσικά συστατικά, χωρίς πετροχημικά και παραφινέλαιο, που σέβονται την επιδερμίδα τους και το περιβάλλον. Αναζητήστε προϊόντα πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες και θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σας.

2. Υαλουρονικό Οξύ για Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση παραμένει βασικό στοιχείο της φροντίδας επιδερμίδας, και το υαλουρονικό οξύ είναι ο σταρ των ενυδατικών συστατικών. Με την ικανότητά του να διατηρεί το νερό στις επιδερμικές κυτταρικές δομές, το υαλουρονικό οξύ προσφέρει έντονη ενυδάτωση, βελτιώνοντας την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος. Αναζητήστε προϊόντα που περιέχουν υαλουρονικό οξύ για μια ανάλαφρη και ενυδατωμένη επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

3. Προστασία από τον Ήλιο

Η προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου είναι απαραίτητη για τη διατήρηση μιας υγιούς επιδερμίδας. Το καλοκαίρι του 2023, οι καταναλωτές θα επιλέγουν προϊόντα προστασίας από τον ήλιο που προσφέρουν υψηλό βαθμό προστασίας (SPF 50+), αντιοξειδωτική δράση και ελαφριά υφή για άνεση κατά τη χρήση. Επιλέγοντας προϊόντα με φυσικά φίλτρα προστασίας, όπως το οξειδίο του τιτανίου και το οξειδίο του ψευδαργύρου, μπορείτε να προστατευτείτε από τον ήλιο και να αποφύγετε τις ενοχλητικές αλλεργικές αντιδράσεις.

4. Εντατική Ενυδάτωση για Εξαιρετική Λάμψη

Το καλοκαίρι, η επιδερμίδα μας αντιμετωπίζει τον αντίκτυπο των υψηλών θερμοκρασιών και της έκθεσης στον ήλιο, και γι’ αυτό χρειάζεται εντατική ενυδάτωση. Το καλοκαίρι του 2023, οι προηγμένες φόρμουλες ενυδάτωσης θα προσφέρουν μέγιστη λάμψη, αναζωογόνηση και αντιοξειδωτική δράση. Προτιμήστε προϊόντα που περιέχουν βιταμίνη C, υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και προβιταμίνη Β5 για εντατική ενυδάτωση και επανόρθωση της επιδερμίδας.

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για μια λαμπερή και νεανική επιδερμίδα ανεξαρτήτως εποχής.

Chic and Beauty

5. Εξατομικευμένες Θεραπείες

Κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική, και για αυτό τον λόγο οι προσαρμοσμένες θεραπείες κερδίζουν δημοτικότητα.

Για παράδειγμα, ένα άτομο με προβλήματα ακμής μπορεί να λάβει μια προσαρμοσμένη θεραπεία που περιλαμβάνει καθαριστικά προϊόντα, ενυδατικές κρέμες και αντιβακτηριακά συστατικά για να αντιμετωπίσει την ακμή και να βελτιώσει την επιδερμίδα του.

6. Φυσική Αντηλιακή Προστασία

Η αντηλιακή προστασία είναι αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα βήματα στη φροντίδα της επιδερμίδας κατά το καλοκαίρι. Ωστόσο, οι καταναλωτές προτιμούν όλο και περισσότερο φυσικές αντηλιακές προϊόντα που δεν περιέχουν χημικά φίλτρα. 

Φυσικά φίλτρα, όπως το οξειδίο του τιτανίου και το οξειδίο του ψευδαργύρου, προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικά προς το περιβάλλον και το δέρμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

6+1 Μύθοι για το βαθύ καθαρισμό προσώπου

Her News

Ο μύθος με τα καλλυντικά και το ψυγείο το καλοκαίρι

Her News

Τα καλύτερα αιθέρια έλαια για το δέρμα, σύμφωνα με τους δερματολόγους

Her News