HerNews.gr
Σχέσεις

Πώς να είστε πραγματικά ευτυχισμένες όταν είστε ελεύθερες

Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: εκείνοι που απολαμβάνουν να είναι ελεύθεροι κι εκείνοι που πραγματικά δεν το κάνουν. Εάν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, η εργένικη ζωή μπορεί να μην σας αρέσει πάντα, ιδιαίτερα όταν φαίνεται ότι όλες οι φίλες σας έχουν αποκατασταθεί. Αλλά το να είσαι ελεύθερη μπορεί να είναι κι ευλογία.

Ενώ το να είμαστε σε μια υγιή σχέση έχει τα προνόμιά του, σπάνια σκεφτόμαστε όλα τα καλά που μπορεί να προκύψουν από το να είμαστε single. Ακολουθούν μερικά μόνο οφέλη της εργένικης ζωής.

Ενίσχυση της σχέσης σας με τον εαυτό σας

Συχνά όταν είμαστε σε μια σχέση, ο σύντροφός μας μας βοηθά και μας υπενθυμίζει την αξία μας, Όσο κι αν ακούγεται κλισέ, το να είμαστε single μας δίνει την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω στη σχέση μας με τον εαυτό μας. Μπορούμε να μάθουμε να ψάχνουμε μέσα μας για ενθάρρυνση κι υποστήριξη. Εστιάζουμε στη σχέση μας με τον εαυτό μας. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να μάθετε πώς να αγαπάτε τον εαυτό σας.

Καταλαβαίνετε τι θέλετε πραγματικά

Υπάρχει περισσότερη σαφήνεια γύρω από το ποια είσαι και κλίνεις να απολαμβάνεις τη δική σου παρέα. Μπορεί να είναι εύκολο να χάσετε από τα μάτια σας τι πραγματικά θέλετε και ποιες είστε πραγματικά, όταν πηγαίνετε από τη μια σχέση σε μια άλλη σχέση. Το να είσαι ελεύθερη σου δίνει τον χώρο να γνωρίζεις πραγματικά τις επιθυμίες σου.

Μαθαίνοντας πώς να θεωρείς τον εαυτό σου υπεύθυνο

Είναι σημαντικό να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε και πώς θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας. Τότε θα είναι στο χέρι σας να θεωρήσετε τον εαυτό σας υπεύθυνο. Όταν είσαι ελεύθερη, έχεις τη δύναμη να κάνεις τις δικές σου επιλογές.

Έτσι θα μάθεις να θεωρείς τον εαυτό σου υπεύθυνο για αυτές τις επιλογές. Μαθαίνεις να χαράζεις τον δικό σου δρόμο κι αυτό αυξάνει την εσωτερική αυτοπεποίθηση κι ανθεκτικότητα σου.

Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί χωρίζουν στις καλοκαιρινές τους διακοπές!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεξ at Home: Ποιος είναι ο ιδανικός χώρος;

Her News b

Τα σημάδια ότι βρήκες τον άντρα της ζωής σου

Her News

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις αν τον “πιάσεις” να μιλάει με άλλες

HerNewskl