HerNews.gr
Beauty

Υπέροχες φθινοπωρινές αποχρώσεις για τα μαλλιά

Το φθινόπωρο θα έρθει φέρνοντας μαζί του υπέροχες αποχρώσεις για να διαλέξετε για τα μαλλιά σας. Αν έχετε ήδη ξεκινήσει να ψάχνετε τι χρώμα να βάψετε τα μαλλιά σας για να ανανεωθείτε μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές, μείνετε μαζί μας!

Συγκεντρώσαμε τη λίστα με τις κορυφαίες επιλογές μας από τις πιο σημαντικές τάσεις φθινοπωρινών χρωμάτων μαλλιών του 2023, οπότε σίγουρα θα βρείτε κάτι που σας αρέσει, ανεξάρτητα από το βασικό σας χρώμα ή τα χτενίσματα που προτιμάτε.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε μερικές από τις πιο top αποχρώσεις για τα μαλλιά του φθινοπώρου.

1. Σοκολατένιες ανταύγειες

Οι ανταύγειες πάνω από τα σκούρα μαλλιά συχνά περιλαμβάνουν ξανθά σκέλη με εντυπωσιακή εμφάνιση. Αλλά μια από τις πιο καυτές τάσεις του τρέχοντος έτους προτείνει να έχετε διακριτικές ανταύγειες σε καφέ τόνους. Σίγουρα, προτείνουμε αυτή την ιδέα για μελαχρινές με φυσικά σκούρα μαλλιά.

2. Χάλκινα μαλλιά

Γεμάτο λαμπερούς χρυσούς τόνους, το μπρονζέ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο. Οι ελαφρύτεροι τόνοι κανέλας κοντά στο πρόσωπο δίνουν τη σωστή έμφαση σε αυτό το στιλ.

3. Καφέ balayage

Το ζεστό καφέ balayage είναι τέλειο για μελαχρινές που θέλουν να κάνουν μια αλλαγή και να φωτίσουν τα μαλλιά τους χωρίς να γίνουν ξανθιές. Οι τόνοι του καφέ σοκολάτας και του καστανού χρώματος είναι από τις πιο μοντέρνες φθινοπωρινές αποχρώσεις για να παίξετε με τα μαλλιά σας.

4. Μαύρο balayage

Σε αντίθεση με την άνοιξη ή το καλοκαίρι που αντέχει κάθε πείραμα στο χρώμα των μαλλιών, κάθε φθινόπωρο καθιερώνει την τάση για πιο ήρεμες, πιο φυσικές αποχρώσεις. Το φθινόπωρο του 2023 δεν αποτελεί εξαίρεση. Ανυψώστε το χτένισμά σας με μια νέα απόχρωση ή ένα διακριτικό balayage για να φαίνεστε πανέμορφες και μοντέρνες.

5. Κόκκινες αποχρώσεις

Αυτό το όμορφο χρώμα λειτουργεί υπέροχα για μεσαία έως μακριά μαλλιά, ειδικά αν σας αρέσουν τα καυτά χρώματα μαλλιών και δεν φοβάστε να τραβήξετε την προσοχή.

Επιλέξτε την πιο κολακευτική κόκκινη απόχρωση για τη βάση κι ανανεώστε την με ανταύγειες και χαμηλούς τόνους στις αποχρώσεις των καλύτερων χρωμάτων μαλλιών του φθινοπώρου, όπως είναι το καστανόξανθο ή το ανοιχτό χάλκινο.

Αν λούζετε τα μαλλιά σας έτσι, το κάνετε λάθος

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Με ποια σειρά πρέπει να απλώνετε τις κρέμες σας για να τις κάνετε πιο αποτελεσματικές;

HerNews ka

Αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Her News

Hair frosting: H τεχνική μαλλιών που ήρθε να αντικαταστήσει το balayage

HerNewskl