HerNews.gr
Σχέσεις

Σημάδια ότι μια φιλία θα τελειώσει

Μερικές φιλίες διαρκούν μια ζωή, κι άλλες υπάρχουν μόνο για μια λίγο. Το να γνωρίζετε ότι μια φιλία σας φτάνει στο τέλος, είναι σημαντικό. Εδώ θα βρείτε μερικά σημάδια που θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι είναι καιρός να σκεφτείτε να προχωρήσετε μακριά από μια φίλη σας.

1. Μικρά πράγματα που κάνει και σας ενοχλούν 

Το να εκνευρίζεστε από τις ιδιορρυθμίες των ανθρώπων είναι κάτι φυσιολογικό. Αλλά δεν είναι και τόσο φυσιολογικό όταν μιλάμε για μερικούς από τους καλύτερους σας φίλους. Εάν ο τρόπος με τον οποίο μια φίλη σας παίζει με τα μαλλιά της ή ο τρόπος που οδηγεί, σας ενοχλούν, τότε μπορεί να υπάρχει κάποια υποκείμενη απογοήτευση εκεί που δεν αντιμετωπίζετε.

2. Αποφεύγετε να κάνετε σχέδια (και ακυρώνετε όταν μπορείτε)

Εάν βρίσκεστε σε μια υγιής φιλία με τους φίλους σας, θα θέλετε να κάνετε σχέδια μαζί και να συνεχίσετε μαζί τους. Αλλά, αν αλλάζετε θέμα κάθε φορά που φέρνουν την κουβέντα στο να κανονίσετε κάτι ή βρίσκετε μια δικαιολογία, μπορεί να έχετε δώσει μέσα σας τέλος σε αυτή τη φιλία. 

3. Συνεχίζετε να αναπολείτε το παρελθόν

Αν κάθε φορά που συναντιέστε, το μόνο πράγμα για το οποίο συζητάτε οι δυο σας είναι τα πράγματα που κάνατε μαζί στο παρελθόν, τότε μπορεί να δυσκολεύεστε να συνδεθείτε με μια φίλη σας στο παρόν. Το παρελθόν είναι το μόνο πράγμα που σας δεσμεύει τώρα, οπότε θέλετε να το ζείτε ξανά και ξανά με την ελπίδα ότι δεν θα τελειώσει η φιλία σας.

4. Σταματάτε να σηκώνετε το τηλέφωνο και δεν απαντάτε στα μηνύματα

Όταν είστε πραγματικά κοντά σε κάποιον, είναι στο μυαλό σας. Αυτό σημαίνει ότι είναι συχνά το πρώτο άτομο στο οποίο θέλετε να στείλετε νέα ή ενημερώσεις για τη ζωή. Κάντε κύλιση στα μηνύματα κειμένου ή στο αρχείο κλήσεων σας. Δείτε πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που στείλατε κάτι στον εν λόγω φίλο. Αν έχει περάσει πάνω από ένας μήνας, πιθανότατα δεν είστε και τόσο φίλοι.

Γιατί είναι σημαντικές οι φιλίες;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σου βάζω τις φωνές: Πώς να βάλεις όρια σε κάποιον που σου υψώνει τη φωνή

Her News

Dry texting: Αυτός είναι ο λόγος που σας κάνει ghosting όσο βρίσκεστε ακόμη στη φάση του texting!

HerNewskl

Δεύτερο Ραντεβού: Όλα όσα φωνάζουν “όχι”

Her News b