HerNews.gr
Σχέσεις

Τρόποι για να καταλάβετε εάν ένας άντρας σας θέλει

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σας κοιτάζει επίμονα; Ίσως έχετε παρατηρήσει κάποιον στην δουλειά που δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας. Πιθανώς φαίνεται ότι σας προσέχει περισσότερο τον τελευταίο καιρό. Το να καταλάβετε ότι σας θέλει ένας άντρας είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να παρατηρείτε αν σας κοιτάζει, αν και σίγουρα είναι μια αρχή.

Φυσικά και μόνο να τον ρωτήσετε θα πάρετε απάντηση, αλλά υπάρχουν τρόποι να το καταλάβετε, χωρίς να είναι τόσο προφανές.

Ψάξτε για ενδείξεις όπως το πού κοιτάνε τα μάτια του, αν σας αγγίζει περισσότερο ή αν αρχίζει να παρατηρεί μικρές αλλαγές στην εμφάνισή σας. 

Σας κοιτάζει επίμονα

Αν παρατηρήσετε ότι έχει περισσότερη οπτική επαφή μαζί σας ή πιάνετε έναν άντρα να σας κοιτάζει επίμονα, πιθανότατα να σας θέλει. Ίσως σας κοιτάζει επίμονα και χαμογελάει. 

Καταλαμβάνει περισσότερο χώρο

Όταν ένας άντρας έλκεται από εσάς, μπορεί να στέκεται με τα χέρια του στους γοφούς, τους αγκώνες προς τα έξω και τα δάχτυλα να δείχνουν προς τα κάτω. Αυξάνει το φυσικό του μέγεθος και προσπαθεί να δείχνει σίγουρος με αυτή τη στάση. Το να πιάνει περισσότερο χώρο μπορεί να αυξήσει το μέγεθός του, ειδικά αν υπάρχουν άλλοι τύποι τριγύρω που διεκδικούν την προσοχή σας. 

Σας δίνει έξτρα προσοχή

Αρκετοί τύποι μπορεί να σας κοιτάξουν έξω κατά τη διάρκεια της ημέρα. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτόν τον άντρα; Απλώς σας θαύμαζε για ένα δευτερόλεπτο ή θα μπορούσε να υπάρχει μια αρκετά ισχυρή έλξη; Ένας άντρας που του αρέσετε, θα κάνει ό,τι μπορεί για να συνεχίσει τη συζήτηση και θα πλησιάζει προς την κατεύθυνση σας.

Παρατηρεί μικρές αλλαγές

Μπορεί να παρατηρήσει μικρά πράγματα και να το πει δυνατά. Μπορεί ακόμη να σας κάνει κομπλιμέντα. Αυτό είναι κάτι που ένας άντρας μπορεί να αισθάνεται ή να μην αισθάνεται άνετα να κάνει αν τον ελκύετε.  Ωστόσο, εάν ένας άντρας κάνει τα πάντα για να σας πει ότι φαίνεστε ωραία, σίγουρα του αρέσετε.

Το να κοιμάσαι με τον πρώην σου είναι πάντα τόσο κακή ιδέα;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Και τώρα γίνατε δύο ξένοι που γνωρίζεστε καλά….

HerNewskl

Μήπως ο σύντροφός σου είναι χειριστικός;

Her News b

Γαλλικό φιλί: Μυστικά για να το τελειοποιήσεις

Her News