HerNews.gr
Διεθνή

Adele: Ποιος είναι ο λόγος που ξεσπάει σε κλάματα πριν από κάθε συναυλία της;

Η Adele είναι μια ταλαντούχα τραγουδίστρια που μέσα από τη δισκογραφία της έχει δημιουργήσει την εικόνα μιας δυναμικής και ανεξάρτητης γυναίκας. Ωστόσο, παρά την δυναμική της παρουσία, η Adele έχει και τις ευαίσθητες στιγμές της.

Σύμφωνα με αναφορές της DailyMail, κάθε φορά που ετοιμάζεται να ανέβει ή να κατέβει από τη σκηνή, η Adele συνηθίζει να βάζει τα κλάματα. Και αυτό δεν οφείλεται σε λόγους που οι περισσότεροι θαυμαστές της πιστεύαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Βρετανίδα σταρ βιώνει τόσο έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα κατά τη διάρκεια των συναυλιών της, που δεν μπορεί να τα ελέγξει.

Adele: Ποιος είναι ο λόγος που ξεσπάει σε κλάματα πριν από κάθε συναυλία της;

Η Adele βιώνει ένα κράμα αναμεικτών συναισθημάτων που την οδηγούν στην εξωτερίκευσή τους μέσα από τα δάκρυα, πριν και μετά τις συναυλίες της. Αυτό αποδεικνύει πόσο βαθιά αναζητά την συναίνεση με το κοινό της και πώς η μουσική της έχει τη δύναμη να την συγκινεί έντονα.

Η Adele βιώνει μία γκάμα συναισθημάτων κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της. Το κοινό της μπορεί να μην το γνωρίζει αυτό, αλλά αυτά τα show είναι τόσο σημαντικά για εκείνη που κλαίει κάθε φορά πριν ή ακόμα και μετά την εμφάνισή της“, αναφέρει η πηγή στο βρετανικό Μέσο Ενημέρωσης.

Adele: Η αρχή της καριέρας & τα αμέτρητα Grammy της τραγουδίστριας με τη μοναδική χροιά που κλείνει σήμερα τα 35 έτη!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέβιν Σπέισι: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην υποκριτική μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

HerNews ka

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Τα δώρο που χάρισαν στους καλεσμένους τους στον γάμο τους

Her News b

Disney: Σκληρή κριτική στην εταιρία μετά την εμφάνιση υπαλλήλου ντυμένο «Πριγκίπισσα»

Her News