HerNews.gr
Beauty

Μαύρα νύχια: Κομψές ιδέες μανικιούρ για κάθε εποχή

Τολμήστε να είστε διαφορετικές κι επιλέξτε μαύρα νύχια για το μανικιούρ σας σε κάθε εποχή. Ακόμη και το καλοκαίρι, αν προσθέσετε λίγο glitter μπορείτε να επιλέξετε το μαύρο βερνίκι νυχιών. Δείτε παρακάτω μερικές κομψές ιδέες, που μπορούν να απογειώσουν τα νύχια σας.

Κλασικά κι απλά μαύρα νύχια

Είναι κλασικό, είναι chic, είναι διαχρονικό κι είναι μια εμφάνιση ουδέτερη για τα νύχια. Είτε πρόκειται για brunch, είτε για γάμο, είτε απλά δεν θέλετε τα νύχια σας να είναι γυμνά για μια ακόμη μέρα. Το μαύρο είναι το νέο μαύρο. Και πάει με όλα.

Μαύρα ματ νύχια

Εάν θέλετε ένα μανικιούρ σε μαύρο χρώμα που είναι λίγο πιο διακριτικό από ένα φανταχτερό νύχι, απλώς προσθέστε μια στρώση ματ βερνίκι νυχιών για να δώσετε στα νύχια σας μια συγκρατημένη εμφάνιση που είναι επίσης διαχρονική.

Μαύρα και ροζ νύχια που τραβούν τα βλέμματα

Συνδυάστε ένα ροζ νέον ή ένα ροζ παστέλ, μαζί με μαύρο βερνίκι νυχιών. Ή χρησιμοποιήστε το μαύρο βερνίκι νυχιών ως βάση. Όποια απόχρωση κι αν θέλετε, το μαύρο και το ροζ είναι υπέροχος συνδυασμός. Άλλος ένας υπέροχος συνδυασμός χρωμάτων είναι κίτρινο και μαύρο. Η αντίθεση των φωτεινών χρωμάτων των νυχιών με το μαύρο κάνει την εμφάνιση πραγματικά μοναδική.

Μαύρα κι ασημί νύχια

Δώστε λίγη επιπλέον λάμψη στο μανικιούρ σας επιλέγοντας να βάψετε ένα μόνο νύχι σας με ένα λαμπερό ασημί βερνίκι ή περάστε κάθε μαύρο νύχι με ένα λεπτό στρώμα από χοντρό ασημί βερνίκι νυχιών, όπως κάνουμε στο γαλλικό μανικιούρ.

Color block νύχια

Εναλλάξτε το μαύρο βερνίκι νυχιών με ένα άλλο χρώμα , είτε είναι πιο ανοιχτό μαύρο, ένα έντονο μπλε ή ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα στο μανικιούρ σας, όλες τις εποχές του χρόνου. 

Γαλλικό μανικιούρ

Για εκείνες που αγαπούν το κλασικό γαλλικό look αλλά θέλουν κάτι λίγο πιο τολμηρό, το μαύρο είναι μια επιλογή που ταιριάζει με τα πάντα. 

Νύχια: Όμορφα σχέδια για το επόμενο μανικιούρ σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Euphoria: Η make up artist της σειράς λανσάρει το δικό της brand και είναι μια ωδή στην ομορφιά

HerNewskl

Icy Makeup: Bρήκαμε το μακιγιάζ που ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες για το 2024

HerNewskl

Γιατί τα μαλλιά σας χρειάζονται το θαλασσινό νερό;

Her News