HerNews.gr
Ψυχολογία

Αλλάξτε τη ζωή σας αυτόν τον μήνα και ανανεωθείτε

Ανεξάρτητα από τον μήνα, αν θέλετε να μπείτε σε ένα χώρο ανάπτυξης κι αλλαγής, είναι χρήσιμο να αφήσετε τις προθέσεις να σας καθοδηγήσουν. Παρακάτω, μοιράζομαι μερικές από τις προθέσεις που θέτω αυτόν τον Αύγουστο για να διαμορφώσω την πορεία μου προς τα εμπρός.

Μακάρι να παρέχουν μια κατεύθυνση κι ένα σημείο εκκίνησης για όλα όσα θέλετε να φέρετε στη ζωή σας τον επόμενο μήνα.

Γράφει η δημοσιογράφος Εύη Μακαβέλου,

Ζήστε πιο ξεκούραστα

Ανεξάρτητα από τις δουλειές ή τις υποχρεώσεις, να θυμάστε: μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο για αναζωογόνηση κι αναπλήρωση της ξεκούρασης.

Ακριβώς όπως υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που θα έχουμε την ενέργεια και την έμπνευση να βγούμε στον κόσμο, θα υπάρξουν κι άλλες που το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας είναι να ησυχάσουμε.

Επιλέξτε αυτόν τον μήνα λοιπόν, όπως κι εγώ για λίγη επιπλέον ξεκούραση. Έτσι θα μας βρει πιο ανανεωμένες ο Σεπτέμβριος.

Απλοποιήστε όσα περισσότερα μπορείτε

Συχνά, κάνουμε το καλύτερο δυνατό όταν έχουμε τον χώρο να κατευθύνουμε την προσοχή μας στρατηγικά. Προσδιορίστε τι μπορεί να περιμένει μέχρι αύριο, την επόμενη εβδομάδα ή τον επόμενο μήνα.

Ρίξτε την ενέργειά σας σε αυτό που θα σας δώσει τη μεγαλύτερη αίσθηση ολοκλήρωσης αυτόν τον μήνα. Αυτό ισχύει για τη δουλειά, τις κοινωνικές προσκλήσεις, τις σχέσεις και γενικά οτιδήποτε.

Βρείτε την ομορφιά γύρω σας

Το να αλλάξετε τη ζωή σας είναι συχνά θέμα αλλαγής της οπτικής σας. Δεν χρειαζόμαστε περισσότερα χρήματα, μια νέα δουλειά, ένα πιο σφιχτό σώμα ή ένα μεγαλύτερο σπίτι για να κάνουμε μια θετική αλλαγή.

Αντίθετα, όπως πίστευα εδώ και καιρό, οι απαντήσεις βρίσκονται ήδη μέσα μας κι  απλά πρέπει να ξέρουμε πού να κοιτάξουμε.

Οπότε ηρεμήστε, βγάλτε ένα ημερολόγιο και δεσμευτείτε να δείτε, να τιμήσετε και να γιορτάσετε την όμορφη ζωή που έχετε ήδη να απολαύσετε. Πιστέψτε με, αυτή είναι η απόλυτη επαναφορά του Αυγούστου.

Είσαι αναβλητική; Tips για να κάνεις όσα θες τώρα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τρόποι για να ενισχύσετε την αυτοεκτίμηση

Her News

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Οι ψυχολόγοι εξηγούν πώς να ξεπεράσετε τη θλίψη που νιώθετε σήμερα!

HerNewskl

Ο ήλιος αλλάζει την ψυχολογία και τον τρόπο σκέψης

Her News