HerNews.gr
Ταξίδια

Οι πιο φιλικές πόλεις στην Ευρώπη

Πολλοί παράγοντες πρέπει να συνδυαστούν για να καταλήξουμε σε μια λίστα με τις πιο φιλικές πόλεις στην Ευρώπη. Η ιστορία της κάθε πόλης, η φήμη που έχει, ακόμη και η κουζίνα της.  Ωστόσο, όπως συμβαίνει με οτιδήποτε άλλο, οι άνθρωποι είναι αυτοί που μπορούν πραγματικά να ανεβάσουν ένα μέρος και οι πόλεις της Ευρώπης φιλοξενούν μερικούς από τους πιο φιλικούς κατοίκους σε όλο τον κόσμο. 

Μπριζ, Βέλγιο

Όσοι αναζητούν μια παραμυθένια βελγική σκηνή, δεν θα απογοητευτούν από τη μεσαιωνική πόλη της Μπριζ. Η πρωτεύουσα της Δυτικής Φλάνδρας στο Βέλγιο φιλοξενεί όλους όσους επισκέπτονται ένα μεγάλο λιμάνι. Αποτελεί ευκαιρία για χαλαρή εξερεύνηση δίπλα στο νερό και θα βρείτε πλακόστρωτα δρομάκια με μαγαζιά σοκολάτας, συν μια φιλική ατμόσφαιρα.

Η Μπριζ είναι επίσης μια πόλη ιδιαίτερα με ποδήλατα προς ενοικίαση παντού. Η εξερεύνηση της μεσαιωνικής πρωτεύουσας της Δυτικής Φλάνδρας με ποδήλατο σας επιτρέπει να παρεκκλίνετε από τα πιο δημοφιλή τουριστικά μονοπάτια για να ανακαλύψετε περισσότερες τοπικές γειτονιές.

Ρέικιαβικ, Ισλανδία

Το Ρέικιαβικ, στην ακτή της Ισλανδίας, είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Γνωστό για την ηφαιστειακή του δραστηριότητα, οι επισκέπτες συρρέουν εδώ για να θαυμάσουν το τοπίο. Επίσης υπάρχουν πολλά μουσεία αφιερωμένα στη συναρπαστική ιστορία των Βίκινγκς. Οι κάτοικοι φημίζονται για την ευγένειά τους και πάντα βοηθάνε τους τουρίστες.

Κοπεγχάγη, Δανία

Η Κοπεγχάγη έχει πολλά πράγματα: λιθόστρωτοι, χρωματιστοί δρόμοι, όπου τα εστιατόρια ξεχύνονται στα πεζοδρόμια, ακριβώς έξω από τον δρόμο των μυριάδων ποδηλατών της πόλης. Εδώ είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για χοτ ντογκ στο πεζοδρόμιο.

Δουβλίνο, Ιρλανδία

Ίσως μια αναπάντεχη προσθήκη στη λίστα με τις πιο φιλικές πόλεις στην Ευρώπη, το Δουβλίνο είναι μια πόλη που αξίζει να επισκεφτείτε. Η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας είναι γνωστή για το κέφι της για ζωή κι έχει πολλά μουσεία για να μάθουν οι τουρίστες την ιστορία της. 

Μπλε Ζώνες: Τα μέρη που οι άνθρωποι ζουν περισσότερο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι 10 καλύτερες παραλίες στην Κρήτη

HerNews ka

Φοβεροί λόγοι για να ταξιδέψετε στο Βερολίνο

Her News

Χαλκιδική: Οι καλύτερες παραλίες στην εντυπωσιακή χερσόνησο της Ελλάδας

HerNews ka