HerNews.gr
DECORNEWS

Δημιουργικές ιδέες για την οργάνωση μπάνιου

Η οργάνωση μπάνιου είναι εφικτή για όλα τα λουτρά, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους. Τα μικρά μπάνια αντιμετωπίζουν συχνά μεγαλύτερη πρόκληση, επειδή πρέπει να τακτοποιήσετε πολλά πράγματα σε ένα περιορισμένο χώρο.

Ωστόσο, υπάρχουν βασικές αρχές οργάνωσης που πρέπει να ακολουθήσετε σε κάθε μπάνιο. Στην ιδανική περίπτωση, χρειάζεστε έναν χώρο που να αποθηκεύσετε χαρτί υγείας, πετσέτες, οδοντόβουρτσες κι άλλα καθημερινά απαραίτητα.

Προσθέστε μια μονάδα ραφιών πάνω από την τουαλέτα

Πολλές εταιρείες πωλούν ράφια που είναι κατασκευασμένα για να χωράνε γύρω από τουαλέτες κανονικού μεγέθους. Στυλιστικά αυτές οι μονάδες φαίνονται συχνά αρκετά βασικές. Έτσι, μια άλλη επιλογή είναι να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα ανοιχτά ράφια πάνω από την τουαλέτα για επιπλέον αποθήκευση. Το να το κάνετε μόνες σας δίνει περισσότερες ευκαιρίες να ταιριάξετε τα ράφια με το στυλ διακόσμησης του σπιτιού σας.

Χρησιμοποιήστε βάζα για αποθήκευση

Αυτό το ντουλάπι φαρμάκων έγινε πολύ πιο λειτουργικό με την προσθήκη τριών βάζων. Αποθηκεύοντας αντικείμενα κάθετα μέσα σε ένα βάζο, μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα τον κατακόρυφο χώρο μέσα στο ντουλάπι. Μια συμβουλή οργάνωσης μπάνιου που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε παρόμοια αντικείμενα μαζί. Για παράδειγμα, ένα βάζο θα μπορούσε να είναι για μπάλες από βαμβάκι, ένα για μπατονέτες κι ένα άλλο για διάφορα αντικείμενα.

Χρησιμοποιήστε ετικέτες για να ομορφύνετε τα δοχεία

Η επισήμανση δεν είναι μόνο για διευκόλυνση, είναι και για στυλ. Όταν χρησιμοποιείτε δοχεία με ετικέτα όλα φαίνονται πιο ελκυστικά και συνδυασμένα. Πειραματιστείτε με ένα μείγμα από δοχεία αποθήκευσης, καλάθια και βάζα φαρμακείου που ταιριάζουν καλά μεταξύ τους. Ωστόσο, προτού αγοράσετε προϊόντα οργάνωσης, πρώτα ταξινομήστε όλα τα είδη του μπάνιου σας για να καθορίσετε πώς θέλετε να τα κατηγοριοποιήσετε, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε δοχεία προσαρμοσμένα σε αυτά.

Χρησιμοποιήστε ένα ντουλάπι αποθήκευση λευκών ειδών

Εάν έχετε ένα μπάνιο με αρκετό χώρο στο δάπεδο, σκεφτείτε να προσθέσετε ένα ανεξάρτητο έπιπλο, όπως ένα διακοσμητικό ντουλάπι, για επιπλέον αποθήκευση. Αυτό το επιπλέον έπιπλο μπορεί να είναι ένα ολοκαίνουργιο ή προσαρμοσμένο κομμάτι. Ή μπορείτε επίσης να επανατοποθετήσετε έναν παλιό μπουφέ, ντουλάπα ή συρταριέρα για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Πώς να κάνεις το μπάνιο σου να μοσχομυρίζει;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χύτρα ταχύτητας: Η απόλυτη επένδυση στην κουζίνα σας

HerNews ka

Διακόσμηση σπιτιού: Πώς να συνδυάσετε το κλασικό μπλε

Her News

Πως να καθαρίσετε το σπίτι σας ώστε να λάμπει για τα Χριστούγεννα

HerNews ka