HerNews.gr
Beauty

Naomi Campbell: Tόλμησε το αγαπημένο μας jellyfish κούρεμα

Naomi Campbell

Παρά το γεγονός ότι η Naomi Campbell έχει αποσυρθεί από το ενεργό modeling και κάνει σπάνιες εμφανίσεις σε fashion shows, παραμένει ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα όλων των εποχών. Οι φωτογραφίσεις της είναι επιλεγμένες και αποδεικνύουν πως η λάμψη της δεν έχει χάσει τη φυσική της αίγλη. Στην τελευταία της εμφάνιση, αναδεικνύεται για άλλη μια φορά σε όλο της το μεγαλείο.

Συγκεκριμένα, η Campbell κοσμεί το εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού “i-D”. Ωστόσο, αν υπάρχει μια λεπτομέρεια που ξεχωρίζει στο beauty look που υιοθέτησε αυτή τη φορά, είναι το “jellyfish haircut” ή αλλιώς το κούρεμα της “μέδουσας”. Ο make-up artist Ernesto Castillas, ο οποίος ανέλαβε το μακιγιάζ στη φωτογράφιση, μοιράστηκε μια φωτογραφία του top model από τα παρασκήνια, όπου φαίνεται το εκκεντρικό αυτό κούρεμα. Παρότι πιθανότατα πρόκειται για περούκα, το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό.

Ανεξαρτήτως αν είναι περούκα ή όχι, το “jellyfish haircut” προσδίδει στη Naomi Campbell μια αέρινη και μοναδική εμφάνιση. Αυτή η επιλογή αναδεικνύει τον διαχρονικό της χαρακτήρα και την αποφασιστικότητά της να πειραματίζεται με το στυλ της. Το ενδιαφέρον και η προσοχή που έχει κερδίσει αυτή η εμφάνιση αποδεικνύει τη διαχρονική της επίδραση στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς.

Naomi Campbell: Tόλμησε το αγαπημένο μας jellyfish κούρεμα

Naomi Campbell

The Super Models: Το νέο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη Naomi Campbell, Linda Evangelista & την Christy Turlington

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Aura Derma Beauty Clinic: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αποτρίχωση με laser!

HerNewskl

Kourtney Kardashian: Δημιουργήσε την πιο stylish τάση στο φθινοπωρινό μανικιούρ

HerNewskl

Jennifer Lopez: Τα 5 μυστικά της για εντυπωσιακή επιδερμίδα

HerNewskl