HerNews.gr
Beauty

Kourtney Kardashian: Δημιουργήσε την πιο stylish τάση στο φθινοπωρινό μανικιούρ

Kourtney Kardashian

Η Kourtney Kardashian φαίνεται να απολαμβάνει μια περίοδο ευτυχίας και χαλάρωσης, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχτεί το τέταρτο παιδί της. Οι διακοπές που κάνει με την οικογένειά της δίνουν μια ξεχωριστή γεύση στην καθημερινότητά της, ενώ η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης την κάνει να ακτινοβολεί από ευτυχία.

Μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, μπορούμε να ανακαλύψουμε πως ακολουθεί τις τάσεις της φθινοπωρινής περιόδου, ακόμα και στον χώρο του μανικιούρ. Η τελευταία της επιλογή για μανικιούρ αποπνέει ζεστασιά και γλυκύτητα με το χρώμα της καφέ απόχρωσης, που φαίνεται να είναι το απόλυτο trend της εποχής.

Το γεγονός ότι μοιράζεται προσωπικές στιγμές με τους followers της δείχνει τη φυσικότητα και την αυθεντικότητά της. Μέσα από μια selfie, όπου απολαμβάνει ένα ροζ donut, καταδεικνύει την αγάπη της για τα γλυκά, ενώ το εμότζι σε σχήμα φράουλας αναφέρεται στο “strawberry makeup trend” που δημιούργησε το διάσημο μοντέλο Hailey Bieber.

Ο τρόπος με τον οποίο ενσωματώνει τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς στην καθημερινότητά της καθιστά την Kourtney Kardashian μια εμπνευστή για όσους την ακολουθούν και την εκτιμούν.

Kourtney Kardashian: Δημιουργήσε την πιο stylish τάση στο φθινοπωρινό μανικιούρ

Kourtney Kardashian

Selena Gomez: Υιοθέτησε το naked shimmer μανικιούρ!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Μάσκαρα: Πότε πρέπει να την πετάξεις; – Δες τα σημάδια

Her News b

Jenna Ortega: Έκανε το πιο boho χτένισμα της σεζόν

HerNewskl

Katy Perry: Επέλεξε ένα minimal micro-french manicure

HerNewskl