HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Κρατήστε τη σεξουαλική σας ζωή ζωντανή

Όλοι έχουμε πολυάσχολα προγράμματα, ρουτίνες, παιδιά, οικογένειες, κατοικίδια, καριέρες, ραντεβού, φίλους. Οι ζωές μας είναι γεμάτες. Ποιος έχει ακόμη χρόνο να διαβάσει για συμβουλές για να κρατήσετε τη φλόγα του πάθους αναμμένη και τη σεξουαλική σας ζωή ζωντανή.

Αυτό είναι μέρος του προβλήματος. Αφιερώνουμε χρόνο για αυτό που δίνουμε προτεραιότητα. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ζωή μπορεί να είναι πολυάσχολη και οι ρουτίνες μπορούν να κυριαρχήσουν, αλλά μην φοβάστε. Η αναζωογόνηση και η διατήρηση μιας συναρπαστικής σεξουαλικής ζωής είναι πιο εύκολη από ό,τι νομίζετε – ας βουτήξουμε σε μερικούς εύκολους τρόπους για να κρατήσετε τα πράγματα ζεστά.

Η επικοινωνία είναι το κλειδί

Σκεφτείτε την επικοινωνία ως το μυστικό συστατικό που ωραιοποιεί τις οικείες στιγμές. Οι ανοιχτές και ειλικρινείς συζητήσεις σχετικά με τις προτιμήσεις, τις αντιπάθειες, τις επιθυμίες, τις φαντασιώσεις και τα όριά σας θέτουν τα θεμέλια για μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Δημιουργήστε έναν ασφαλή χώρο όπου και οι δύο θα αισθάνεστε άνετα να μοιράζεστε τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας.

Δώστε προτεραιότητα στον ποιοτικό χρόνο

Η ζωή μπορεί να είναι ένα τρενάκι του λούνα παρκ, και μερικές φορές νιώθεις ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για τίποτα, πόσο μάλλον για σεξ. Εδώ είναι το μυστικό όμως. Η προτεραιότητα του ποιοτικού χρόνου μαζί είναι ζωτικής σημασίας. Προγραμματίστε τακτικές βραδιές ραντεβού ή ειδικά Σαββατοκύριακα μακριά από τη φασαρία. Αποσυνδεθείτε από τον έξω κόσμο, αφήστε τα τηλέφωνά σας και εστιάστε ο ένας στον άλλο.

Απολαύστε την περιπέτεια μαζί

Θυμάστε όταν ξεκινήσατε να βγαίνετε για πρώτη φορά και όλα ήταν σαν μια περιπέτεια; Φέρτε αυτόν τον ενθουσιασμό πίσω στη σεξουαλική σας ζωή δοκιμάζοντας νέα πράγματα μαζί. Εξερευνήστε διαφορετικές στάσεις και πειραματιστείτε με παιχνίδια ρόλων.

Η σεξουαλική ζωή για μια γυναίκα στα 30

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φαγούρα μετά το σεξ: Γιατί συμβαίνει;

Her News b

Γιατί πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στους οργασμούς το 2024

HerNews ka

Πρωινό σεξ: Γιατί πρέπει να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου

Her News