HerNews.gr
Fitness

Pilates: Μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους;

Ψάχνετε για έναν νέο τρόπο απώλειας βάρους; Θέλετε να εξασκηθείτε στο Pilates λόγω των πιο αγαπημένων σας influencers, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Συνεχίστε να διαβάζετε για να καταλάβετε πώς κι αν μπορεί να σας βοηθήσει.

Το Pilates εστιάζει στην ενδυνάμωση του σώματος, εστιάζοντας στη δύναμη του πυρήνα. Δίνει έμφαση στη σύνδεση του μυαλού με το σώμα, εστιάζοντας στη στάση, την ισορροπία και την ευελιξία. Το σώμα πρέπει να γνωρίζει την αναπνοή και τις κινήσεις σας.

Τι συμβαίνει όταν κάνετε Pilates;

Οι ασκήσεις θα ενισχύσουν την κινητικότητα των αρθρώσεων σας και θα βελτιώσουν σταδιακά την ευλυγισία. Είναι καθοριστικό για την αποφυγή πιθανών τραυματισμών.

Το σώμα πρέπει πάντα να είναι ευθυγραμμισμένο στις ασκήσεις, οπότε αυτή η προπόνηση είναι ευεργετική για άτομα που υποφέρουν από πόνους στη μέση.

Είναι καλή γυμναστική για την απώλεια βάρους;

Το Pilates είναι σίγουρα τέλειο για απώλεια βάρους, καθώς είναι μια προπόνηση χαμηλής έντασης που σας βοηθά να τονωθείτε. Σας βοηθά να τονώσετε, να χτίσετε μύες και να βελτιώσετε τη στάση του σώματος. Μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος. Οι παραδοσιακές προπονήσεις mat Pilates καίνε λιγότερες θερμίδες από άλλες αερόβιες δραστηριότητες.

Ωστόσο, αν σας αρέσουν τα μαθήματα Pilates, είναι πιο πιθανό να συνεχίσετε τη ρουτίνα άσκησής σας εάν τα παρακολουθείτε τακτικά. Θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να ζήσετε επίσης έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Είναι σημαντικό να συνδυάσετε το Pilates με μια θρεπτική διατροφή κι άλλες μορφές άσκησης για να κάψετε μεγάλες θερμίδες και να χάσετε βάρος υγιεινά. Μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλάξ ή να συνδυάσετε το Pilates και την προπόνηση δύναμης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τρέξιμο: Tips για να κάψεις περισσότερο λίπος

Her News

Ποιο είναι το ιδανικό βάρος για το σώμα μας;

Her News

Οι κορυφαίες ασκήσεις για γλουτούς που θα αναδείξουν την φυσική σου κατάσταση

HerNews ka