HerNews.gr
DECORNEWS

5 «επενδυτικά κομμάτια» που κυνηγούν αυτή τη στιγμή οι πιο στιλάτοι άνθρωποι του κόσμου

Καθώς διαβάζετε αυτό το άρθρο, υποθέτουμε ότι έχετε βυθιστεί λίγο πολύ στον κόσμο του εσωτερικού σχεδιασμού. Θα εκτιμήσετε, σε αυτήν την περίπτωση, ότι κάθε τόσο υπάρχουν κάποια αντικείμενα, όπως έπιπλα, αξεσουάρ ή φωτιστικά, που ένας πραγματικός γνώστης θα ξέρει ότι είναι απαραίτητα για να δημιουργήσει μια πραγματικά μοντέρνα εμφάνιση στο σπίτι.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που λένε «τώρα» περισσότερο από όλα τα άλλα, και όλοι αναζητούμε τις καλύτερες εκδόσεις για να ολοκληρώσουμε τα σπίτια μας.

Η εύρεση των σωστών πραγμάτων μπορεί να κάνει το σπίτι σας εξαιρετικά επίκαιρο, αλλά τα καλύτερα παραδείγματα είναι επίσης διαχρονικά με τρόπο που τα κάνει να αξίζει να επενδύσετε. 

1. «Χαρακτηριστική» τραπεζαρία

τραπεζαρία με ξύλινο τρίκλινο

Οι τραπεζαρίες είναι αντικείμενα στα οποία δεν πρέπει να νιώθετε άγχος για να επενδύσετε γιατί θα είναι λιγότερο πιθανό να τα αλλάξετε. Προτιμήστε υλικά καλής ποιότητας που θα διαρκέσουν, όπως το μασίφ ξύλο. Αυτό θα διευκολύνει επίσης τα αξεσουάρ και, εάν νιώθετε την ανάγκη για μια αλλαγή, μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις καρέκλες για μια νέα εμφάνιση. 

2. Πολυλειτουργικά σκαμπό

δερμάτινο μπαρόκ σκαμπό με δερμάτινο κάθισμα

Ένα σκαμπό με μοναδική εμφάνιση μπορεί να κάνει μια τόσο όμορφη και λειτουργική προσθήκη σε κάθε δωμάτιο. Μπορεί να έχει πολλαπλούς πρακτικούς σκοπούς, αλλά μαζί με τα έπιπλα σαλονιού , μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν απλώς ως αντικείμενο προβολής. 

3. Η μονάδα ντουλαπιού αποθήκευσης

vintage μπουφέ μονάδα

Ποτέ δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος, ειδικά αν μένεις σε διαμέρισμα στην πόλη, οπότε μπορεί κάλλιστα να επενδύσεις σε κομμάτια καλής ποιότητας που να σου αρέσει και η εμφάνιση γιατί θα τα χρησιμοποιήσεις πολύ. 

4. Μοναδική καρέκλα γραφείου

κόκκινη δερμάτινη vintage καρέκλα γραφείου

Σκεφτείτε έξω από το κουτί όταν πρόκειται για καρέκλες γραφείου. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αισθάνεστε άνετα και να έχετε μια καλή θέση καθίσματος, ωστόσο, μην περιορίζεστε στα παραδοσιακά έπιπλα γραφείου – μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε καρέκλες τραπεζαρίας για αυτό το σκοπό. 

5. Εξαιρετικά άνετο στρώμα

γκρο πλαν του στρώματος σε λευκό και μπλε και σκαμπό

Ένα μοντέρνο σπίτι έχει να κάνει με την άνεση, ειδικά όταν πρόκειται για ξεκούραση. Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι το κρεβάτι και το στρώμα σας επιτρέπουν αυτόν τον χρόνο που σας αξίζει για να επαναφορτιστείτε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτή η μέθοδος οργάνωσης 15 λεπτών είναι το “εισιτήριο” που χρειάζεστε για το πιο καθαρό σπίτι

HerNews ka

Tips για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα self-care καταφύγιο

Her News

5 αντικείμενα στο σπίτι σας που πρέπει πάντα να επαναχρησιμοποιείτε

HerNews ka