HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν αυτά τα 4 πράγματα μετά το σεξ

Εάν θέλετε να απολαύσετε το σεξ μέχρι τα 40 σας και μετά, φροντίστε να αποφύγετε αυτά τα σεξουαλικά λάθη μετά την σεξουαλική επαφή.

Είναι καλή ιδέα να καταλάβετε τι σας αρέσει σε εσάς και τον σύντροφό σας στο κρεβάτι, αλλά μόλις τελειώσετε, δώστε προσοχή στο τι απαιτεί η υγεία σας. Μάλιστα, ακόμα κι αν είστε κουρασμένοι, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αποφύγετε.

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μια γυναίκα δεν πρέπει να κάνει μετά το σεξ, καθώς αυτά μπορεί να επηρεάσουν τη σωματική και ψυχική της υγεία. Αφιερώστε χρόνο για να δημιουργήσετε υγιεινές συνήθειες που διασφαλίζουν ότι μπορείτε να έχετε την καλύτερη δυνατή επικοινωνία και οικειότητα με τον σεξουαλικό σας σύντροφο.

1. Μην αγνοείτε τον πόνο

Ο πόνος κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ,  μπορεί να προκληθεί από σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις, οργασμό, βαθιά διείσδυση, ινομυώματα ή συναισθηματικό τραύμα. Εάν ο πόνος επιμένει και γίνεται αφόρητος, αξίζει να αναζητήσετε ιατρική συμβουλή.

2. Μην φοράτε στενά εσώρουχα

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την καλή υγεία του κόλπου μετά το σεξ. Η χρήση συνθετικών υλικών ή στενών εσώρουχων μπορεί να ερεθίσει το δέρμα των μηρών. Η απομάκρυνση των εσωρούχων μετά την επαφή θα προσφέρει κάποια ανακούφιση από τη ζέστη και θα βοηθήσει επίσης στην πρόληψη λοιμώξεων κάθε είδους.

3. Μην καθαρίζετε τον κόλπο σας

Λάβετε υπόψη ότι ο κόλπος σας αυτοκαθαρίζεται. Επομένως, μην το πλένετε ή το καθαρίζετε με σαπούνια με χημική βάση, καθώς αυτό μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο μόλυνσης. Απλώς, σκουπίστε από μπροστά προς τα πίσω μετά το σεξ για να διατηρήσετε την ισορροπία του pH. Αυτό θα μειώσει επίσης την πιθανότητα μόλυνσης.

σεξ

4. Απολαμβάνετε αφρόλουτρο

Η αγκαλιά σε ένα λουτρό ζεστού νερού μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να μολυνθείτε. Το ζεστό νερό λειτουργεί ως γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη βακτηρίων. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε μια κουταλιά του τσαγιού ξύδι σε ζεστό νερό, το οποίο διατηρεί τη φυσική οξύτητα του δέρματος και βοηθά στον καθαρισμό.

Πόσο διαρκεί το σεξ, σύμφωνα με την επιστήμη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: 3 μέρη εκτός κρεβατιού που πρέπει να το δοκιμάσεις

Her News b

Σεξ μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Πώς θα είναι εξίσου απολαυστικό ακόμη κι αν έχετε παραφάει

Her News

Κεφάλαιο Φετίχ: Όταν η διέγερση ανεβαίνει επίπεδο

Her News b