HerNews.gr
Σχέσεις

Λανθασμένοι λόγοι για να θέλεις μια σχέση

Αναρωτιέστε μήπως θέλετε να είστε σε μια σχέση για τους λάθους λόγους; Σίγουρα  όλοι λαχταράμε και ψάχνουμε τον τέλειο άνθρωπο. Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι είναι κοινωνικά όντα. Άντρες και γυναίκες δημιουργούν σχέσεις επειδή θέλουν κάποιον δίπλα τους. Αλλά το επιδιώκουμε πάντα για τους σωστούς λόγους; Εδώ είναι μερικοί λανθασμένοι για να θέλετε να είστε σε μια σχέση.

Έχετε κουραστεί να είστε μόνοι

Αυτός είναι ένας από τους λάθος λόγους για να θέλεις να είσαι σε σχέση. Οι άνθρωποι θα δημιουργήσουν σχέσεις επειδή απλώς έχουν βαρεθεί να είναι μόνοι και επειδή πραγματικά θέλουν να ξεκινήσουν έναν δεσμό. Το κάνουν γιατί θέλουν να έχουν κάποιον να καλέσουν και κάποιον να μιλήσουν. Κάποιος με τον οποίο μοιράζονται μια πιο οικεία σχέση από τους φίλους τους.

Θέλετε κάποιον να σας φροντίσει

Είστε ένα δυνατό άτομο, το ξέρετε αυτό, οι άνθρωποι γύρω σας το ξέρουν, η οικογένειά σας το ξέρει. Υπάρχουν όμως στιγμές στη ζωή μας που θέλουμε απλώς να μας κρατάει κάποιος που είναι συναισθηματικά πιο δυνατός αυτή τη στιγμή.

Μόλις γνωρίσατε κάποιον

Οι άνθρωποι θα δημιουργήσουν σχέσεις μόνο και μόνο επειδή γνώρισαν κάποιον που είναι «καλός». Και απλά θα αρκεστούν σε αυτό. Όχι επειδή νιώθουν αυτό το συναίσθημα αγάπης με την πρώτη ματιά, αλλά απλώς επειδή το άτομο που γνώρισαν είναι «εντάξει». Η εμφάνισή τους είναι εντάξει, η προσωπικότητά τους είναι εντάξει. Μην συμβιβάζεστε με το «εντάξει». Συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από το φοβερό.

4 σημάδια ότι δεν ερωτεύεσαι εύκολα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μήπως ο κολλητός μου με βλέπει ερωτικά; Αυτά είναι τα σημάδια

Her News b

Φάκελος απιστία: Η «Άλλη» γυναίκα

Her News

Σημάδια ότι είναι νωρίς για να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας

Her News